Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Bluey er en prisvinnende Australsk serie om en blå hund og hennes familie. BILDE: Disney Media Kit

Nå kommer det nye episoder av Bluey

Nå kommer det nye episoder av TV-serien Bluey. Den ene er ekstra lang spesialepisode. Mon tro om disse blir de siste episodene?

Den populære australske barneserien Bluey får to nye episoder ganske snart, og vi gleder oss. Bluey er ikke bare en underholdende TV-serie for de minste barna, men også et blunk til oss småbarnsforeldre som ofte kjenner oss igjen i situasjonene som utspilles i serien.

Det er nok mange som kjenner seg igjen i noen av opplevelsene til foreldrene Bandit og Chilli. Nå kommer det to nye episoder, og vi håper ikke det blir det siste vi ser av Bluey.

OPPDATERING 5. JUNI: Nye Bluey Mini-episoder kommer i juli. Les artikkelen her. Du kan også se episoden Dad Baby, som Disney ikke ville vise.

Den offisielle Bluey-kontoen @officialblueytv meldte 26. februar at det kommer to nye episoder av Bluey nå i april 2024. Tidligere har vi fått servert porsjonsvise bolker av Bluey-episoder. I januar ble ti nye episoder av sesong tre lansert.

To nye episoder av Bluey i april

OPPDATERING 15. april 2024: Det er mulig det kommer enda en episode. Denne har fått navnet Surprise, og blir episode nummer 50 i sesong tre. Les artikkelen her.

Med lanseringen av de to nye episodene er vi seere i Norge (og resten av verden) like ajour som seerne i Australia. For disse episodene lanseres på strømmetjenesten Disney Plus samtidig som de går live i Australia hos ABC (En slags australsk NRK).

Den første episoden er tilgjengelig fra søndag 7. april 2024 har på engelsk tittelen Ghostbasket. Vi kan bare spekulere i hva denne episoden handler om, da lite er kjent utenom denne noe kryptiske tittelen. Den andre episoden kommer søndagen etter, 14. april, og har fått tittelen The sign.

Pappaen Bandit er på et nivå over oss. FOTO: Disney Plus Press
Pappaen Bandit er på et nivå over oss. FOTO: Disney Plus Press

Ekstra lang spesialepisode av Bluey

Tidligere har LUDO studio og Joe Brumm som står bak Bluey hintet om en ekstra lang spesialepisode av Bluey.

@Officialblueytv røper i kommentarfeltet at episoden som kommer 14. april er denne spesialepisoden. Instagram-kontoen svarer en bruker at The Sign har en visningstid på 28 minutter. Det er ganske mye mer enn de syv minuttene til en vanlig Bluey-episode.

LES OGSÅ: Se listen med våre favorittepisoder av Bluey her.

The Sign. FOTO: Ludo Studio
The Sign. FOTO: Ludo Studio

Teamet bak Bluey har tidligere uttalt at de skal de tar en pause etter sesong tre og de to episodene som kommer i april.

OPPDATERING 5. JUNI: Nye Bluey Mini-episoder kommer i juli. Les artikkelen her. Du kan også se episoden Dad Baby, som Disney ikke ville vise.

Da har vi tross alt fått servert 151 episoder med Bluey (bortsett fra at Disney har bannlyst enkelte episoder fordi det var noen greier de hata på). Det er forståelig at det vanskelig å opprettholde et høyt nivå på både animasjon og manus etter så mange unike episoder.

Vi får bare håpe de kommer tilbake med like bra episoder i framtiden!

Du kan se Bluey hos Disney Plus, men vi syns det er i overkant dyrt å abonnere. Vi har ingen affiliate-avtale med Disney, så vi tjener ingenting på denne lenken. Hvis du vil støtte oss i Blipappa kan du handle fra f.eks. Jollyroom, Komplett, Polarn O.Pyret eller noen av de andre du finner i listen over affiliate-partnere her.

Hva syns du om Nå kommer det nye episoder av Bluey?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med artikler. Jeg står også for webutvikling, grafisk design og videoproduksjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Nytt på siden

Nyeste artikler

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

En søt liten påskehare! Trenger babyer påskeegg? FOTO: Envato

Påskeegg til baby

Trenger man egentlig eget påskeegg til en baby? Tja. Trenger og trenger. Men det kan være artig for foreldre og ivrige besteforeldre å lage til et.

LES MER

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE