Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Endelig kan alle se Dad Baby. SKJERMSKUDD: Bluey – Official Channel / Youtube.com

Se Bluey-episoden som ble bannlyst av Disney (dad baby)

Bluey episoden Dad Baby ville ikke Disney vise. Nå kan du se hele episoden gratis.

I går, 1. mai 2024 lastet den offisielle Youtube-kanalen til Bluey opp episoden Dad Baby, så nå kan du altså se denne tidligere utilgjengelige episoden i sin helhet. Dette har vi ventet på, og det betyr ikke at Surprise var siste episode vi fikk servert av denne populære blå hunden allikevel. 

Denne episoden er riktignok på engelsk, men det bør ikke legge noen demper på underholdningen. Dad Baby er en av de beste Bluey episodene, og man trenger ikke å forstå alt for å syns at denne er morsom. Under her har vi limt inn videoen fra Bluey – Official Channel på Youtube. Enjoy!

Du finner mange andre artige klipp fra TV-serien på Youtube-kanalen til Bluey. I tillegg finner du også bonus-klipp med andre karakterer som Snickers og Muffin. Vi kjenner oss ganske godt igjen i denne Bonus-scenen med Muffin, Socks og uncle Stripe.

Disney mente Bluey - Dad baby var for grov

Bluey er produsert av det australske animasjonsstudioet Ludo Studio, men Disney sitter på de internasjonale distribusjonsrettighetene. Med et tildels konservativ tilnærming, og et stort amerikansk publikum, stikker Disney kjepper i hjulene for den ellers ganske moderne stilen til Tv-serien Bluey.

Disney har angitt aldersanbefalingen for Bluey til «tillat for alle», og da er det tydeligvis i en del forskjellig som Disney mente ikke passer de yngste. Derfor sensurerer Disney enkelte scener, og i tilfellet for Dad baby, fjernet Disney like gjerne hele episoden.

En Bluey episode fra sesong 3. Bluey Season 3 Episode: The Sign Credit: Ludo Studio
Bluey Season 3 Episode: The Sign Credit: Ludo Studio

Hva handler episoden om?

Dad Baby er opprinnelig episode 13 i sesong 2, og er ganske spesiell Bluey episode som handler om fødsel. I Dad Baby prøver pappa Bandit en bæresele, og når lillesøster Bingo krabber opp i selen, så er leken i gang. I løpet av de drøye fem minuttene selve episoden varer så går pappa Bandit gjennom en simulert graviditet, med de utfordinger som henger med, før det hele kuliminerer i en underlig «fødsel» med en pappaen til Lucky som jordmor. Dette var nok for absurd kost for Disney.

Vi syns derimot dette er en av de mest underholdende episodene, og setter veldig stor pris på at episoden nå er tilgjengelig for alle på Youtube.


Se listen med våre favorittepisoder her.

Alle gangene Disney har sensurert Bluey

Dad Baby er ikke den eneste gangen Disney har endret på Bluey. I flere episoder ser vi st dialog enten har fått nye replikker, eller har blitt fjernet helt.
Med utgangspunkt i den engelskspråklige versjonen av Bluey, og ikke den versjonen med norske stemmeskuespillere, så er det en del endringer vi har lagt merke til.

I sesong tre, har episoden Trening (Exercise) fått en ny start. Der har disney har Disney kuttet ut hele første scene. I scenen så ser Bandit seg i speilet og påpeker at han kunne godt dratt nytte av å gå litt ned i vekt.

I episode Teasing har enkelte ord blitt byttet ut, enten fordi de passer bedre med et amerikansk publikum.

Vi kommer med flere eksempler, etter hvert.

Se også vår meget korte omtale av Bluey TV-spillet i listen over Nintendo Switch-spill til fireåringen.

Hva syns du om Se Bluey-episoden som ble bannlyst av Disney (dad baby)?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med artikler. Jeg står også for webutvikling, grafisk design og videoproduksjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Nytt på siden

Nyeste artikler

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

Påskeegg til voksne. FOTO: Envato

Påskeegg til voksne

Det er ikke bare kidsa som synes det er artig å få påskeegg. Kjenner du noen voksne som hadde blitt glad for en fin og påskete overraskelse?

LES MER
Uff, barnemark er noe herk. FOTO: Envato

Hva er barnemark?

De fleste foreldre med barn i barnehage eller i småskolen har hørt om barnemark. Men hva er det egentlig og hvordan blir man kvitt det?

LES MER

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE