STYR BJØRN & GILBERT I 24 TIMER - LIVESTREAM 12- NOVEMBER

Om oss

Om oss

OM BLIPAPPA

Blipappa er et prosjekt som skal engasjere og motivere kommende fedre og småbarnsforeldre til et aktivt liv når barna er små.

Vi tilbyr foredrag for førstegangsfedre på Helsestasjoner, foredrag for helsepersonell og presentasjoner om temaer innen farskap.

På ressursportalen blipappa.no finner du nyttige og informative artikler skrevet for dere som prøver, dere som venter barn, samt dere som allerede er småbarnsforeldre.

På Instagram poster vi både tips, leker, gadgets og konkurranser.

På Youtube har vi underholdning, produkttester og nettside-artikler i videoformat.

(Medmor og andre er selvfølgelig velkomne! Les mer om akkurat dette på blimamma.no)

Vi som jobber i Blipappa jobber også i Barseltreffappen. Med Barseltreffappen kan du møte andre småbarnsforeldre i samme situasjon som deg selv. Les mer om denne her.

MEDIELENKER

NRK P1 Ukeslutt intervjuet Gilbert i forbindelse med 24-timers livestream for Prostatakreftforeningen. Hør intervjuet på nettsidene til P1.

Espen Tønnesen leder Podcasten Pappa i Prat. I årets første episode tok han en prat med Gilbert. Se episoden på Youtube.com

Lenke til videokampanje kommer våren 2023

Radio Modum intervjuet Gilbert fra BliPappa i forbindelse med 24-timers livestream for Prostatakreftforeningen

YOUTUBE

INSTAGRAM

HVEM ER VI?

Blipappa.no ble startet våren 2022 for å bidra til å inkludere pappaer og partnere, og skape en økt forståelse for hva mor går gjennom ved graviditet,  fødsel og barsel.

Gjennom en levende nettportal med info, artikler og underholdning skal vi bidra til å styrke selvtilliten og handleevnen blant småbarnsfedre. Opptil 5% av nybakte fedre går gjennom fødselsdepresjon, og flere føler på usikkerhet om det å skulle bli pappa. Blipappa.no skal være en interessant og lærerik portal som serverer lettfattelig info og inspirerer til moro og samspill mellom pappa og familien.

Nettportalen ønsker å være en arena som snakker direkte til deg som er mann, og tilby den informasjonen som er relevant og interessant for deg. I tillegg til dette vil vi by på mye underholdning, artikler og konkurranser.

Under etablering eies nettsiden gjennom ENK Borgen-Veland, men vi er i prosessen med å opprette et AS som skal ta eierskap til nettportalen.

Ta kontakt med oss direkte hvis du er interessert i å bidra med artikkel, har tips eller ønsker om temaer.

Hilsen Teamet i BliPappa.no,

Øyvind, Camilla & Gilbert

Redaksjonelt ansvar

Blipappa.no arbeider også redaksjonelt, og forsøker å arbeide i tråd med regler for god presseskikk slik disse er nedfelt i Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

Den som mener seg rammet av urettmessig avisomtale kan kontakte ansvarlig redaktør eller reise klage til Pressens Faglige Utvalg.

Ta kontakt med oss i BliPappa.no, om du har henvendelser til redaksjonen.

post(a)blipappa.no

SAMARBEID MED OSS

Annonseplass på siden? Les mer her.

Forfatter Heine Vestvik

"VÆR EN PAPPA SOM..."

En gjesteartikkel av forfatter Heine Vestvik

Rabattkoder

Se vår oversikt over butikker med rabattkoder for deg som finner butikken via BLIPAPPA.NO

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE