Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
KOLLASJ: Envato / Blipappa.no

SE BARNETS FRAMTID: Skriv inn fødselsår og se fremtiden

Har du noen gang lurt på hvordan livet til barnet ditt vil se ut om 5, 10 eller til og med 40 år?
annonse

Få et unikt innblikk i barnets framtid og potensielle milepæler med denne generatoren. Fyll ut fødselsår, og se hvilke år ulike ting som f.eks. skolestart og russetid vil finne sted. Du kan også se din alder ved de ulike milepælene. Hopp til generatoren her.

Innhold i artikkelen:

Har du noen gang lurt på hvordan livet til barnet ditt vil se ut om noen år? Eller hvor gammel du kommer til å være når barnet er ferdig på videregående skole?

Vår generator har det pretensiøse navnet «Livets roadmap», og med den kan du få et unikt innblikk i hvilket år forskjellige milepæler kan dukke opp.

Ved å fylle ut barnets fødselsår (og eventuelt ditt eget), genereres en oversikt som årstallene fremover for viktige hendelser i barnets liv, fra skolestart til langt ut i voksenlivet.

Viktige milepæler

Utviklerteamet (altså jeg) har tatt med viktige milepæler som skolestart, kjøp av første bolig, når du kanskje kan få barnebarn, og mange flere. 

Alderen for de ulike milepælene er beregnet ut i fra statistikk fra blant annet Statistisk sentralbyrå, Utdanning.no og Folkehelseinstituttet. 

Hvis du også oppgir ditt eget fødselsår, vil du også se hvor gammel du vil være ved hver av barnets milepæler, noe som gir en ekstra dimensjon til opplevelsen. Det er muligens litt skremmende å se da, så vi har gjort denne valgfritt å legge inn foreldrenes alder.

Se barnets fremtid og finn ut hvor gammel du er når barnet begynner på skolen. KOLLASJ: Envato/Adobe Photoshop
Finn ut hvor gammel du er når barnet begynner på skolen. KOLLASJ: Envato/Adobe Photoshop

Husk: «Livets roadmap» er ment som underholdning og skal gi deg en tanke om hvilke år forskjellige ting kan skje (som f.eks. barnebarn), og dette er ikke en spådom om barnets framtid. 

Livet er fullt av overraskelser, og det er opp til hvert enkelt individ å forme sin egen vei. Som techno-artisten Tine (Anders Bye) en gang sa: Veien blir til mens man går.

PRØV SELV

NB: etter å ha trykket Vis framtiden, må du kanskje scrolle ned hit igjen


NB: Vi lagrer ingen data fra skjemaet

Kilder

Vi benytter ulike kilder for å anta når ulike milepæler vil finne sted. Statistikk og tall fra kildene er basert på tidligere år. Det er vanskelig å vite hvilke trender eller samfunnsendringer som vil spille inn på f.eks. gjennomsnittsalder for giftermål eller antall år i grunnskolen. Vi forsøker å holde generatoren oppdatert.

LES OGSÅ: Det er ikke like spennende som barnets framtid, men her har vi fått tips til barnehagestart fra Barnehagenett.

Har du en nettside i WordPress?

Hvis du har en WordPress-nettside, så bør du følge oss på Instagram – i løpet av sommeren 2024 kommer vi med gratis plugins som du kan bruke på din WordPress-nettside. Da kan du laste ned flere våre generatorer og kalkulatorer for blant annet termindato og andre nyttige verktøy for gravide og småbarnsforeldre. 

Hva syns du om SE BARNETS FRAMTID: Skriv inn fødselsår og se fremtiden?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med artikler. Jeg står også for webutvikling, grafisk design og videoproduksjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Nytt på siden

Nyeste artikler

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

Snufs. De fleste får RS-virus minst en gang før de fyller to år. FOTO: Envato

Hva er RS-virus?

Alle med barn i barnehage har hørt om RS-virus. Men hva er det egentlig? Kan man beskytte seg mot det? Og er det farlig?

LES MER

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE