Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
SKJERMSKDUDD: Youtube/Bluey Official

Nye Bluey mini-episoder i sommer

I juli kommer det syv Bluey mini-episoder. Burger Dog og seks andre episoder vil være det første i rekken med Bluey minisodes.

De to episodene som rundet av sesong tre av Bluey, var heldigvis ikke det siste vi ser til denne blå australske hunden i år. I går annonserte Disney at det kommer syv splitter nye Bluey mini-episoder, eller Bluey Minisodes

Dette er kortere episoder som varer rundt 1-3 minutter, og derav har de fått navnet minisodes. Ordet er en salgs sammentrekning av mini og episode. Dette er bare begynnelsen, for det kommer to partier til med Bluey Minisodes i framtiden.

En Bluey episode fra sesong 3. Bluey Season 3 Episode: The Sign Credit: Ludo Studio
Bluey Season 3 Episode: The Sign Credit: Ludo Studio

Mini-episoder vs. Bonus bits

Tidligere har Ludo Studio sluppet korte klipp på Youtube-kanalen sin Bluey Official. Dette har vært enkle scener med enten en kort sketsj eller noe mer tilfeldig som at barna synger Old McDonald eller lignende.

Noen har vært litt underholdende, mens andre klipp har ikke vært så interessante. 

Et av de vi kjenner oss mest igjen er i det klippet med Onkel Stripe, Muffin og Socks, som vi har limt inn her.

Play Video about Honk er en av bonusklippene som ligger ute på Youtube. SKJERMSKUDD: Youtube/Bluey Official

Vi kan bare spekulere i om de nye Bluey Mini-episodene vil ligne på Bonus Bits som har blitt sluppet på Youtube. Etter som de kommende har et annet navn. Altså Bluey Minisodes, og ikke refereres til som Bonus Bits, kan vi håpe på at de har noe mer handling og vil fremstå som mer gjennomførte.  

Burgerhund og seks nye episoder

I pressemeldingen fra Disney røper de navnet på syv av de nye Bluey minsodene (det er et nytt og fornorsket ord). Den første episoden kommer på Disney+ og Disney Junior allerede 3. juli, og har fått tittelen Burger dog, eller antageligvis Burgerhund på norsk.

Se klippet fra Burger Dog under.

De seks påfølgende episodene har fått de engelske titlene Bingo 3000, Muffin unboxing, Letter, Hungry, Three pigs og Animals. De første to, altså Burgerhund og Bingo 3000 kommer onsdag 3. juli. De andre fem mini-episodene kommer en gang i helgen 5. – 6. juli.

Deretter må man vente en stund på at den neste gruppen med Bluey Minisodes. Hittil vet vi bare at den skal komme senere i år. 

Det tredje slippet med Bluey mini-episoder har et lanseringsvindu som bare er oppgitt som 2025, altså neste år.

Mer innhold - Dad Baby

Mens du venter på nye Bluey mini-episoder, kan det være gøy å vise barna noe de kanskje ikke har sett før. Vi tenker nemlig på episoden der pappa Bandit later som han er gravid.

Episoden som Disney ikke ville vise ble lagt ut på den offisielle Bluey-kanalen på Youtube etter sesongavslutningen i april.

Nå kan du se den her, men med engelsk språk.

Les mer

Vi er ikke sponset av Disney plus, men du kan gå til siden her: disneyplus.no

Bluey episoden Dad Baby ble bannlyst av Disney Plus. Nå kan du se den på youtube - og snart kommer nye Bluey mini-episoder
Endelig kan alle se Dad Baby. SKJERMSKUDD: Bluey - Official Channel / Youtube.com
Hva syns du om Nye Bluey mini-episoder i sommer?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med artikler. Jeg står også for webutvikling, grafisk design og videoproduksjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Nytt på siden

Nyeste artikler

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

Påskeegg til voksne. FOTO: Envato

Påskeegg til voksne

Det er ikke bare kidsa som synes det er artig å få påskeegg. Kjenner du noen voksne som hadde blitt glad for en fin og påskete overraskelse?

LES MER
Lurer på hva COS-kurs er! FOTO: Envato

Hva er COS-kurs?

Har du hørt snakk om COS-kurs, og lurer på hva det egentlig er? Her kan du lese litt mer om hva det er og om det er noe som passer for deg.

LES MER

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE