Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Stokke Tripp Trapp i tre forskjellige farger. FOTO: Alltidfredag

TEST: Barnestolen Stokke Tripp Trapp – Er det verdt pengene?

Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til Jollyroom
En klassisk barnestol, som kan brukes av samme barn i mange år, og med mye tilleggsutstyr. Er den verdt å investere i?

Innhold i artikkelen:

Stokke Tripp Trapp er en klassiker og er å finne rundt middagsbordet til mange småbarnsfamilier. Koster den mer enn den er verdt, eller har stolen fortjent sin plassering i toppsjiktet av barnestoler?

Stokke er kjent for barnemøbler av høy kvalitet, som barnestoler, vogner og bæreseler. Kanskje mest kjent er Tripp Trapp Stolen, designet av Peter Opsvik, som kom i 1972. Dette var det første barneproduktet Stokke lanserte, og den ble designet slik at den kunne vokse med barnet.

Et eventyr fra Sunmøre

Stokke AS ble etablert i Ålesund i 1932, og startet med å produsere busseter og møbler for voksne. Tripp Trapp Stolen ble presentert på en messe i 1972, men bransjen viste liten interesse for denne.

Det var først da NRK lagde et program om møbelindustrien på Sunnmøre at etterspørselen steg, både i Norge og internasjonalt. Etter suksessen med Tripp Trapp inkluderte Stokke flere barnemøbler i sin kolleksjon. 

Siden 2006 har Stokke utelukkende satset på møbler og utstyr til barn. Selskapet var familieeid og drevet av Stokkefamilien frem til 2014, da det ble kjøpt av Sør-Koreanske NXMH. Stolen er å finne på flere kunstmuseer, og i 2016 passerte de 10 millioner solgte eksemplarer verden over.

Tripp Trapp Skiller seg ut blant konkurrentene

Tekst

Stokke Tripp Trapp følger barnet

Stokke er en av Norges mest anerkjente produsenter av barnevarer, og nybakte foreldre som tråkker fornøyde rundt med en Stokke Trailz barnevogn er ikke et sjeldent syn. 

Stokke Tripp Trapp har lenge vært en favoritt ved middagsbordet, spesielt siden barnet kan sitte sammen med resten av familien helt fra det blir født. Både nyfødtsetet, og babysetet kjøpes som separate sett, og festes enkelt på stolen.

Stokke Tripp Trapp er en klassiker, og med god grunn. Med nyfødtsete, babysete, samt flere justeringsmuligheter, har stolen brukstid fra barnet er nyfødt til det kan sitte på en vanlig kjøkkenstol. En av hovedvisjonene til Stokke er god kontakt mellom barn og forelder, og de mener generelt at jo høyere jo bedre. Stolen tåler fint en belastning på 110 kg, så om du trenger en hvil kan du sannsynligvis sette deg ned på ditt barns Tripp Trapp uten at den tar noen skade av det. Med nyfødtsetet og babysetet følger det med to forlengerskinner som skal festes bakerst på stolbena. Dette for at stolen ikke skal velte bakover om barnet sparker fra i bordkanten.

Er den verdt pengene?

Stokke Tripp Trapp kommer i mange farger og tresorter, så du finner sannsynligvis en stol som kan stå i stil med resten av interiøret hjemme. Barnet kommer opp i en høyde som passer de fleste spisebord, og stolen er trygg og solid. Det finnes mange gode barnestoler på markedet, men Stokke Tripp Trapp fortjener sin gode plassering i toppsjiktet. Prisen er ikke overdrevent høy – stolen kan brukes i mange år sammenlignet med mange andre barnestoler, selv om ekstrautstyr som nyfødtsetet og babybøylen koster litt. Den lange brukstiden og materialkvaliteten gjør Stokke Tripp Trapp absolutt verdt investeringen.

Dyrt med ekstrautsyr

Stokke Tripp Trapp følger barnet

Konklusjon

Stokke er en av Norges mest anerkjente produsenter av barnevarer, og nybakte foreldre som tråkker fornøyde rundt med en Stokke Trailz barnevogn er ikke et sjeldent syn. Stokke Tripp Trapp har lenge vært en favoritt ved middagsbordet, spesielt siden barnet kan sitte sammen med resten av familien helt fra det blir født. Både nyfødtsetet, og babysetet kjøpes som separate sett, og festes enkelt på stolen. Stokke Tripp Trapp er en klassiker, og med god grunn. Med nyfødtsete, babysete, samt flere justeringsmuligheter, har stolen brukstid fra barnet er nyfødt til det kan sitte på en vanlig kjøkkenstol. En av hovedvisjonene til Stokke er god kontakt mellom barn og forelder, og de mener generelt at jo høyere jo bedre.
Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til Jollyroom
Hva syns du om TEST: Barnestolen Stokke Tripp Trapp – Er det verdt pengene??

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Hei! Jeg heter Camilla. Jeg er ikke en pappa, men en mamma til en gutt på tre år, og jeg synes det er viktig at pappaene føler seg mer inkludert i alt som har med graviditet og fødsel å gjøre. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål eller tips!

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE