Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Bluey Season 3 Episode: The Sign Credit: Ludo Studio

Bluey – kommer det enda en episode? (Surprise S03E50)

En ny episode har dukket opp på Imdb.com. Hvis dette stemmer får vi en 22 minutter lang Bluey-episode på søndag.

Søndag 12. april ble det mange antok var en aller siste episoden av Bluey på Disney+. Nå har det dukket opp hint om en ny Bluey-episode som kommer 21. april 2024.

Oppdatering: Episoden ble tilgjengelig for strømming på Disney+ 21. april, og har en spilletid på de vanlige 7 minuttene som alle andre vanlige episoder.

Bluey er uten tvil noe av det mest populære som har kommet ut av Australia. Sett bort i fra Steve Irwin, Neighbours, Home & Away, Kylie Minogue og den dokusåpen om Bondi Beach. OK da, så er Bluey i hvertfall topp 10. For oss småbarnsforeldre er denne serien en gudegave i havet av høylytt og masete barneunderholdning som Cocomelon og Blippi (i hvert fall for oss med engelsk som språkvalg). Som mange allerede har innrømmet – Bluey er en tv-serie for foreldre/voksne, som barna også liker å se på.

Du kan sjekke ut vår favorittepisoder av Bluey i denne artikkelen her.

Har du sett episoden der pappa Bandit skal få baby? Den ble bannlyst av Disney, men nå er den tilgjengelig for alle. Les mer og se episoden her (helt gratis selvfølgelig).

Bluey og mamma Chilli i den nyeste Bluey-episoden The Sign. Credit: Ludo Studio
Bluey og mamma Chilli i den nyeste episoden The Sign. Credit: Ludo Studio

Med foreldre over hele verden som har trykket den blå australske hunden og hennes familie til sitt bryst, så har også Disney gjort det samme. Bak det brystet banker ikke et hjerte, men et økonomisk maskineri som vil tjene mest mulig på merchandise og strømlinjeforme enhver produksjon. Heldigvis har skaperne bak Bluey ivaretatt den sjelen og varmen som gjorde serien populær. Seriens popularitet har bare vokst siden lanseringen i 2018, og produksjonsfirmaet bak Bluey, Ludo Studio, har jobbet iherdig for å opprettholde samme kvalitet i alle alle episodene. Da det ble lansert en superlang episode, fryktet mange at dette var finalen og avslutningen på Bluey.

Bluey – The sign

Det svirret lenge rykter om at den populære TV-serien skulle gå ut med en pangfinale med episode nummer 49, The sign. Eller skiltet, som jeg tipper den heter på norsk. The Sign var en spesialepisode med en spilletid på 28 minutter, det er fire ganger så langt som en vanlig Bluey-episode.

Heldigvis ble ryktene om at dette var slutten på Bluey avkreftet av en av showets produsere i et intervju på Australsk morgen-TV. The sign ble tilgjengelig for strømming i går, søndag 14. april, og svarte nok til forventningene til Bluey-fans. Dersom du ikke har sett på Bluey før, vil episoden være en fin fantastisk avslutning på serien, men også følelsen av begynnelsen på noe nytt. Mer kan vi ikke si uten å spoile historien som fortelles i løpet av de 28 minuttene episoden varer.

Hvis du ikke har sett Bluey før, kan det nevnes at The Sign har veldig mange forskjellige referanser og pekefingere til andre episoder og tidligere hendelser. Vi anbefaler at du får med deg brorparten av de 150ish foregående episodene, før du begir deg ut på denne.

Den nyeste episoden av Bluey – Surprise

Nå kan det vise seg at The Sign heller ikke var avslutningen på sesongen. På filmnettstedet Imdb.com har det dukket opp en helt ny episode på Bluey-siden.

Skjermskudd fra imdb.com. Dette dukket opp da vi skulle lese om den den nyeste Bluey-episoden - E49,The Sign
SKJERMSKUDD: Imdb.com

På Imdb.com, har det dukket opp en infoside episode med tittelen Surprise. I beskrivelsen står det at Bluey og Bingo vil leke forskjellige leker, samtidig, og pappa Bandit forsøker å leke med begge to. Episoden er listet med en spilletid på 22 minutter. Dette er nesten like lenge som den forrige episoden, og vi gleder oss stort dersom denne infoen stemmer. Du kan selv lese om episoden på imdb.com.

Surprise, eller overraskelse som sikkert blir den norskspråklige tittlen, blir episode nummer 50 i sesong tre av Bluey. Hvis Ludo Studio hadde fulgt strukturen fra de forrige sesongene av Bluey, så ville det vært totalt 52 episoder i denne sesongen, så kanskje det kommer enda flere epsioder?

Den første sesong av Bluey innehold 52 episoder, hvor alle hadde samme spilletid. I sesong to ble episode 13, Dad Baby, har blitt fjernet av Disney. Mest sannsynlig fordi amerikanerne ikke tåler humor. Uansett, så skal det være 52 episoder i sesong to.

Det betyr at i sesong tre, kunne vi egentlig forventet tre episoder til etter the Sign. Vi tviler på at det stemmer, med tanke på at vi nå får to spesialepisoder med ekstra lang spilletid. The Sign varer 28 minutter, og Surprise varer 22 minutter.

SE OGSÅ: De beste episodene av Bluey

LES OGSÅ: Videospill for fireåringen

Hva syns du om Bluey – kommer det enda en episode? (Surprise S03E50)?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med artikler. Jeg står også for webutvikling, grafisk design og videoproduksjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Nytt på siden

Nyeste artikler

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE