STYR BJØRN & GILBERT I 24 TIMER - LIVESTREAM 12- NOVEMBER

Pappaklubben

Pappaklubben – et slags forum for pappaer

Facebook-gruppen Pappaklubben.no har nesten 10.000 medlemmer. Der deler fedre alt fra hverdagslige problemer som kebabmage til tenåringer som slenger skitne sko i gangen. Hos Pappaklubben kan man også få svar på spørsmål og funderinger om oppdragelse, mental helse og småbarnstiden.

Selv beskriver de se seg som «Facebookgruppe for kommende og nåværende pappaer. Her kan vi dele erfaring, stille spørsmål og hjelpe hverandre! En klubb hvor vi respekterer hverandre og hjelper til så godt vi kan»

Er du lei av å lese side på side om småbarnsliv og babytid hos Kvinneguiden? Da er Pappaklubben på Facebook et flott alternativ. Her deler norske fedre fra hele Norge sine erfaringer og opplevelser i hverdagen.

Det er mye informasjon som ligger ute, og hvis du vil se hvordan andre har taklet utfordringer og problemer man står ovenfor som pappa til baby, pappa til småbarn eller pappa til tenåring, så er Pappaklubben nettstedet du må oppsøke. Her er det mange aktive, og flere dyktige fedre som bidrar med sine innspill og løsninger. I tillegg kan du plukke opp tips til hvordan du som mann skal klare deg gjennom denne jungelen som spenner fra fødsel til utflyttningsklar ungdom.

Pappaklubben.no er for alle

Norges største facebookgruppe for menn med barn spenner bredt, og det er der de er gode. Her finner du innhold for deg som har i barn i alder fra 0 år til 18 år. Det er ikke umulig at det har sneket seg inn en og annen mamma på nettsiden også, men hittil har vi ikke sett noen.

Vi vil gjerne samarbeide

I juni tok vi kontakt med Pappaklubben.no for å høre om et mulig samarbeid. Dessverre var ikke Pappaklubben interessert, da de hadde kommunikasjonsbyrået Apeland med på laget. Uansett så ønsker vi de lykke til, og de må gjerne ta kontakt igjen hvis et samarbeid skulle være aktuelt.

Besøk Pappaklubben på Facebook

Hater du å lese? Sjekk ut vår Youtube-kanal med info og underholdning (Kommer høsten 2022)

Sjekk også ut vår artikkel om barnenavn inspirert av gaming-verdenen

Del artikkelen med noen som trenger det!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med lettbeint underholdning, intervjuer med fagpersoner og grafisk design. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.
Hva syns du om Pappaklubben – et slags forum for pappaer?

Tips oss på Facebook dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan også bruke kontaktskjemaet på siden.

Tips venner og bekjente om BliPappa.no, og følg oss på Facebook.

Nytt på siden

Nyeste artikler

Fra unnfangelse til fødsel skjer utviklingen av fosteret i rekordfart. FOTO: Shutterstock

Hvordan vokser babyen i magen?

Fra man finner ut at man venter barn er det veldig spennende å følge med på utviklingen der inne, og det skjer jo så fort! Fra to celler til et fungerende menneske på rundt 40 uker – så fascinerende!

Les mer

Rabattkoder

Se vår oversikt over butikker med rabattkoder for deg som finner butikken via BLIPAPPA.NO

FAQ

Spørsmål & Svar for nye pappaer

(kommer snart)

Vinn Valgfri Stokke® LIMAS™ bæresele

Trekning i juni, august og september.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE