LEGO Horizon Adventures kommer til jul. FOTO: Sony

I år kommer Lego Horizon Adventures

LEGO-spillet Lego Horizon Adventures kommer til jul. Vil vi også få flere nye LEGO-sett fra dette universet?
annonse:

LEGO-spillet LEGO Horizon Adventures ble annonsert på den digitale spillutstillingen Summer Game Fest 2024 tidligere denne uka.

Innhold i artikkelen:

I spilltraileren som ble sluppet ser vi at Horizon-universet har fått full LEGO-overhaling, og blitt et barnevennlig og fargerikt eventyr med mulighet til å spille couch coop. (Altså to spillere som spiller sammen på samme konsoll, i mangel av et godt ord for dette). 

Se trailer for spillet her.

Utviklet av Guerilla Games

Ut i fra traileren ser det ut til at spillet har en kombinasjon av åpen verden og plattformaktige oppdrag, slik vi kjenner fra TT Games. TT Games er nesten som å regne som den faste spillutvikleren til LEGO®.

Den store forskjellen her er at Horizon Adventures utvikles av Guerilla Games og Studio Gobo.

Guerilla Games er faktisk spillutvikleren som står bak de vanlige Horizon-spillene, så det blir spennende å se om de får til en like god kontrollflyt som i klassikere som LEGO City Undercover og LEGO DC Super-villans.

Studio Gobo kan skilte med storspill som For Honor og Hogwarts Legacy. Med andre ord så er det muskelkraft bak utviklingen av LEGO Horizon Adventures

Horizon-universet som LEGO. FOTO: Sony
Horizon-universet som LEGO. FOTO: Sony

Nye Horizon LEGO-sett?

I spilltraileren ser vi flere robotdinosaurer vi kjenner igjen fra Horizon-spillene på PS4 og PS5. Blant annet dukker gigantdinosauren Thunderjaw opp i flere klipp i traileren, og på et bilde på pressemeldingsiden til LEGO Group.

LEGO Tallneck fra Horizon-serien. FOTO: Blipappa/Youtube
LEGO Tallneck fra Horizon-serien. FOTO: Blipappa/Youtube

Vi kan tippe og håpe på at en Thunderjaw kommer som et LEGO®-sett. Det vil nok være et større LEGO Icons-sett, antakeligvis med slippdato i november eller desember i år. 

Selv om vi ikke tror det, så håper kommer det også noen mindre, og mer økonomisk tilgjengelige LEGO-sett med Horizon-tema.

I 2022 kom settet LEGO® Horizon: Forbidden West Tallneck (settnummer 76989) i anledning lanseringen av spillet Horizon Forbidden West.

Settet var en forholdsvis flott utstillingsmodell med 1222 deler, og priser som varierte fra 800 til 1200,-. I settet fikk man også en veldig forseggjort minifigur av Aloy. 

Settet gikk dessverre ut av produksjon ved utgangen av 2023, men per mai 2024 har vi sett at enkelte av butikkene til Ringo og Extra-leker fortsatt har det inne, men ikke på nett.

LEGO Horizon adventures kommer til jul

I slutten av traileren røpes det at spillet har lanseringsvinduet «Holiday 2024«. De andre spillene i serien Horizon: Zero Dawn, Forbidden West og Call of the Mountain har alle bli sluppet i februar/mars, så dette er noe utenfor hva Sony har gjort med Horizon hittil. 

Sony vil nok rekke julegavehandelen, så vi kan anta at spillet kommer sent i november eller i starten av desember. 

Andre spill med lignende målgruppe, altså familie, har kommet i siste halvdel av november. Som f.eks. Bluey: The videogame.

LEGO Horizon Adventures kommer til jul i 2024.
En Thunderjaw i LEGO-form. FOTO: Sony/LEGO.com
annonse:

Sony på Nintendo Switch

Tidligere har Horizon-serien, som blir utviklet av Sony-eide Guerilla Games, kun vært tilgjengelig på Playstation. Da vi så traileren krysset vi fingrene for at dette ikke skulle eksklusivt for de som har råd til å kjøpe Playstation 5.

Heldigvis så kommer LEGO Horizon Adventures til både Playstation 5 og Playstation 4. 

I tillegg så blir det også tilgjengelig på både PC og Nintendo Switch fra første stund! Perfekt for voksne Horizon-fans og små robotdinosaur-fans.

Vi gleder oss, og kommer selvfølgelig til å teste spillet når det blir tilgjengelig. Følg med på Instagram @blipappa for oppdateringer.

LEGO and the LEGO Minifigure are trademarks of the LEGO Group, which does not sponsor, authorize or endorse this site.

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med artikler. Jeg står også for webutvikling, grafisk design og videoproduksjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.
9

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM
@dagensminfigur

35

Minifigurer
KOMMER SNART

LEGO HOUSE

Her kommer vår artikkel om LEGO HOUSE i Billund

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE