STYR BJØRN & GILBERT I 24 TIMER - LIVESTREAM 12- NOVEMBER

Virkelighetstro hageredskap-leker for kidsa

Jobb i hagen sammen med ungene, og gjør hagearbeidet til et familieprosjekt med barne-hageredskapene fra Husqvarna!

Mange barn synes det er spennende å få gjøre det samme som foreldrene. Enten det er å tømme oppvaskmaskinen, vaske vinduene eller klippe plenen skal de hjelpe til og gjøre det akkurat på samme måte som de voksne. Derfor synes vi barneserien til Husqvarna er så kul! De har miniversjoner av voksenprodukter, som for eksempel gressklipper, hekksaks, løvblåser og motorsag, slik at foreldre og barn kan gjøre «samme jobben» med hvert sitt like produkt.

Bidrar til utelek

Gressklipper for barn. FOTO: Husqvarna

Først – Dette er ikke en sponset artikkel, vi har kun fått bruke bildene. Vi synes disse Husqvarna-produktene ser veldig kule ut, og har en stor mistanke om at mange små gartnere eller trehoggere vil synes det samme. Se bare på den lille løvblåseren over. Den blåser faktisk litt luft, og lager lyd!

Det er ingen tvil om at frisk luft og utelek er bra for barna. Og når de i tillegg kan «jobbe» og fikse hagen sammen med personene de liker best i verden, er dette en vinner for dem.


Trenger du tips til en inneaktivitet, kan du kanskje lese en bok for barnet. For eksempel en av bøkene i denne listen.


Populært også hos de minste

Motorsag for barn. FOTO: Husqvarna

Vår lille toåring fikk en motorsag fra besteforeldre nå i sommer, og da han fikk den i hendene var den som limt fast. Da skulle det sages på alt. Vi fant fram trestokker, pinner og andre ting som ikke var møbler eller kunne ødelegges, og han var opptatt en ganske god stund. Det samme gjelder for gressklipperen hans – den klipper både gress, grus og asfalt!

I tillegg til å se ut som sine voksne motparter har lekene forskjellige morsomme funksjoner, som blinkende lys, utblåsing og pipelyder. Har du hage eller grøntområde tilgjengelig er dette en perfekt sommer- eller høstleke for ungene.

Del artikkelen med noen som trenger det!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Camilla

Camilla

Hei! Jeg heter Camilla. Jeg er ikke en pappa, men en mamma til en gutt på tre år, og jeg synes det er viktig at pappaene føler seg mer inkludert i alt som har med graviditet og fødsel å gjøre. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål eller tips!
Hva syns du om Virkelighetstro hageredskap-leker for kidsa?

Tips oss på Facebook dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan også bruke kontaktskjemaet på siden.

Tips venner og bekjente om BliPappa.no, og følg oss på Facebook.

Nytt på siden

Nyeste artikler

Fra unnfangelse til fødsel skjer utviklingen av fosteret i rekordfart. FOTO: Shutterstock

Hvordan vokser babyen i magen?

Fra man finner ut at man venter barn er det veldig spennende å følge med på utviklingen der inne, og det skjer jo så fort! Fra to celler til et fungerende menneske på rundt 40 uker – så fascinerende!

Les mer

Rabattkoder

Se vår oversikt over butikker med rabattkoder for deg som finner butikken via BLIPAPPA.NO

FAQ

Spørsmål & Svar for nye pappaer

(kommer snart)

Vinn Valgfri Stokke® LIMAS™ bæresele

Trekning i juni, august og september.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

På vei til barnehagen. Ill.foto: Shutterstock

Tips til en god barnehagestart

Barnehagestarten er for mange foreldre en spennende men samtidig litt usikker periode. Permisjonen er over og begge foreldre skal tilbake på jobb. Fra å være hjemme med barnet deres siden det ble født, skal de nå starte i barnehagen. Hvordan kan man som pappa legge til rette for en god barnehagestart?

LES MER
MELD DEG PÅ NYHETSBREV

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE