Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Philips Avent flaskevarmer. FOTO: Skjermdump fra Jollyroom.no

TEST: Philips Avent flaskevarmer

Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til Jollyroom
Det er veldig mye utstyr som skal i hus før et lite barn kommer til verden. Hva er nyttig og hva trenger man ikke?

Innhold i artikkelen:

Kommer dere til å trenge en flaskevarmer eller ikke? Det er vanskelig å vite på forhånd. Vi kjøpte ikke flaskevarmer da vi fikk vårt første barn. Vi varmet de få flaskene barnet vårt fikk i kjele. Det var koronatid, mammaen jobbet hjemme og kunne amme når som helst. Vi så ikke behovet for en flaskevarmer da. 

Men da vi hadde fått barn nummer to trengte mor litt avlastning, så da kjøpte vi en Philips Avent flaskevarmer.

Hva er en flaskevarmer?

En flaskevarmer er en enhet som er designet for å varme opp babyflasker med melk eller mme til en trygg og behagelig temperatur for babyen. Man kan få flaskevarmere i ulike former. 

For eksempel elektriske varmere som bruker strøm til å varme opp flasken, eller termiske varmere som bruker varmt vann. Flaskevarmere er praktiske for foreldre som ønsker å varme opp melkeflasker raskt og til en passende temperatur.

Hvorfor trenger jeg flaskevarmer?

Hovedgrunnen til at vi ønsket å gå til innkjøp av en flaskevarmer med barn nummer to, var at det skulle være enklere for pappaen til barnet å mate og få han til å sovne. Vi opererte med leggetid for eldstemann annenhver dag, så dagene der mamma skulle legge storebror måtte pappa ha en måte å roe babyen på.

Philips Avent flaskevarmer. FOTO: Skjermdump fra Jollyroom.no
Philips Avent flaskevarmer. FOTO: Skjermdump fra Jollyroom.no

Vi startet uten flaskevarmer. Men med en skrikende baby på armen, vann i kjele, og ofte for varm melk til å kunne drikkes med en gang, fant vi fort ut at en flaskevarmer må være enklere.

Det hadde vi rett i. Vi kjøpte en Philips Avent flaskevarmer, og den gjorde det hele mye mindre stressende. Den var svært enkel å bruke. Med varmeren går det raskt å få klar en flaske når babyen er sulten og vil ha melk med det samme.

Hvorfor Philips Avent flaskevarmer?

I forkant av kjøpet vårt sjekket vi tester, produktanmeldelser, og anbefalinger. Vi fant ut at Philips Avent kunne passe vårt behov godt. Den skulle være enkel i bruk, varme flasken raskt og til riktig temperatur, og samtidig ikke ta stor plass på kjøkkenbenken.

Alt dette stemte, heldigvis. Hvorav det viktigste selvfølgelig var at den raskt varmet melken til en riktig temperatur for babyen. Er barnet sultent er det ikke tålmodig nok til å vente på en for varm flaske som kjøles ned.

Det hjelper selvfølgelig på valget vårt at Philips Avent er et kjent merkenavn, og vi har god erfaring med produktene deres fra før. Det finnes flust av andre flaskevarmere på markedet, mange er sikkert kjempegode. Men vi anbefaler altså Philips Avent sin. 

Du kan lese mer om flaskevarmeren hos Jollyroom.

Hvordan bruke Philips Avent flaskevarmer?

Bruken er veldig enkel. Du fyller vann i beholderen, og velger ml-mengde som skal oppvarmes (altså hvor mye flasken inneholder).

Du kan også her velge om du skal defroste fryst melk, eller om du skal varme opp grøt eller mat. Flaskevarmeren varmer det til perfekt temperatur, og kan holde maten eller melken varm i en time, i tilfelle du ikke får brukt den med en gang. Flaskevarmeren er også enkel å rengjøre, noe som er et stort pluss. 

Vri og trykk. Enkelt og greit. FOTO: Skjermdump fra Jollyroom.no
Vri og trykk. Enkelt og greit. FOTO: Skjermdump fra Jollyroom.no

Vi nevnte over at vi har god erfaring med Philips Avent sine produkter. Her har vi skrevet om babycallen deres.

Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til Jollyroom
Hva syns du om TEST: Philips Avent flaskevarmer?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Hei! Jeg heter Camilla. Jeg er ikke en pappa, men en mamma til en gutt på tre år, og jeg synes det er viktig at pappaene føler seg mer inkludert i alt som har med graviditet og fødsel å gjøre. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål eller tips!

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE