Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Gratis produkter kommer godt med. FOTO: Shutterstock/fizkes

LISTE: Finn gratis babypakker

Flere firmaer deler ut pakker med vareprøver og andre nyttige ting gratis til deg som venter barn. Supert for å spare litt penger og teste ulike produkter.
annonse

Gratis babypakker er ofte inngangsportalen for å oppdage nye favorittmerker for mange nybakte foreldre. Vi har samlet de babypakkene vi mener det er verdt å hente ut i 2024. 

Det finnes langt flere enn babypakkene vi har i listen, men vi har utelatt babypakker som vi opplever som et lokkemiddel for å få deg inn en eller annen bokklubb eller abonnementsløsning. Våre favoritter er uten tvil Babybox fra Apotek 1 og Skoringen sin varierte babypakke.

Innhold i artikkelen:

En rekke firmaer deler ut pakker med vareprøver og andre nyttige ting gratis til deg som venter barn. Artikkelen er helt fri firmaer som betaler for plassering i listen, til forskjell fra andres lister med bleiepakker.

Her er en oversikt over hvem som deler ut gratis babypakker som du faktisk vil ha nytte av, og hva du må gjøre for å få en i 2024.

Apotek 1 / Babybox.no

Apotek 1 har filialer over hele landet, og tilbyr en velfylt BabyBox, altså gratis babypakke, med masse forskjellig til både baby og mamma. Her fikk vi mange produkter vi siden ble trofaste kunder av. Vi likte blant annet Philips Avent-flasken som fulgte med.

Du kan bestille denne babypakken ganske mange måneder i forkant av fødselen, eller etter. Så veldig fleksibel løsning.

Nå er det en stund siden vi fikk en Babybox fra Apotek 1, men da kom alt i en tøff og fargerik pappeske med motiv av stork og landskap. Det fulgte også med en Bepanthen-krem som siden har gått ut av salg i Norge. Alt i alt en av de babypakkene med best innhold, etter vår mening.

Babybox er en gratis babypakke fra Apotek1. Her finner du produkter fra mange forskjellige.
Babybox er en gratis babypakke fra Apotek1. Her finner du produkter fra mange forskjellige. FOTO: Babybox.no

Kiwi

Faksimile: KIWI.no

Hvis du er KIWI PLUSS-kunde kan du få en gratis babypakke med forskjellige produkter fra LilleGo, Libero og Libresse. Nyttige og en god mulighet til å teste ut om du liker produktene fra LilleGo.

Pakken må bestilles på nett fra 3. trimester fram til babyen er én måned gammel. 

Når du har bestilt og fått svar, kan den hentes på en Kiwi-butikk.

Skoringen

Skoringen har en veldig fin babypakke. Selv om dette er en butikk, så inneholder ikke denne gratis babypakken sko. Hva skal babyer med sko uansett? 

Skoringen har en søt og myk babypakke, som kun krever at du får nyhetsbrev og gir tillatelse til å bli kontaktet på epost og SMS.

Mer info kommer juni 2024.

Libero

Gratis babypakke med ting fra Libero og Libresse
FOTO: Libero

Libero har egen helt egen kundeklubb med mange fordeler. Blant annet har de en poengshop der du kan kjøpe artige og nyttige saker for poeng du samler opp når du kjøper bleier. 

Når du melder deg inn i kundeklubben får du du litt forskjellig som er nyttig. Du får også med vareprøve av Liberos beste bleier, Libero Touch.

Det er faktisk den bleien vi endte opp med å bruke fram til størrelse 3-4, fordi disse bleiene holdt best på innholdet. Men det er forskjellig fra barn til barn.

 

Fra Rema 1000 kan du bestille en babypakke med åtte forskjellige produkter.

Primært er dette fra Rema 1000 sitt eget merke Levvel.  produkter fra Lev Vel-serien til Rema. 

For å få tak i babypakken må ha Æ-appen. Den er gratis og kan lastes ned både til iPhone og Android.

Innholdet i pakken henter du selv fra hylle og scanner du appen ved betaling, endrer prisen seg til 0 kr for disse utvalgte produktene.

Gratis babypakke fra Rema 1000. Her er det mye fra Lev Vel, men også litt fra Libresse.
FAKSIMILE: Rema.no
annonse

Barnas hus

Barnas Hus gir deg som ny forelder en bleiebøtte og 10% avslag på ett kjøp i butikken. Hvis du melder deg inn i Barnas Hus sin kundeklubb da.

Angelcare-bleiebøtten er sikkert nyttig for mange foreldre, og derfor er den med i listen.

Vi i Blipappa.no er ikke spesielt begeistret for bleiebøtter, noe du kan lese mer om i denne artikkelen.

Som så mange andre bleiebøtter, krever også Angelcare-bøtten nemlig at du må kjøpe nye refillposer underveis. Disse koster fra 329,- per pakke. Dermed er du låst i et ganske dyrt abonnement så lenge du bruker bleiebøtten.

Hva syns du om LISTE: Finn gratis babypakker?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Camilla

Camilla

Hei! Jeg heter Camilla. Jeg er ikke en pappa, men en mamma til en gutt på tre år, og jeg synes det er viktig at pappaene føler seg mer inkludert i alt som har med graviditet og fødsel å gjøre. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål eller tips!

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Nytt på siden

Nyeste artikler

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

Hvilken foreldrestil har du? FOTO: Envato

Hva er foreldrestil?

Hvor mange foreldrestiler finnes, og hva kjennetegner de forskjellige? De fleste foreldre ønsker å oppdra barna sine riktig. Men hva er riktig og hvilken foreldrestil bør man helst unngå?

LES MER

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE