Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Farsdag kan være vanskelig for noen.

Mange skulle ønske de fikk feire farsdag i dag.

Det er ikke alle som får feiret farsdag i dag, selv om de så veldig gjerne skulle ha gjort det. Er du en av disse? Da er dette diktet til deg.

Denne er til deg

Denne er til deg som skulle ha ligget våken og hørt på lydene. Lydene av barn som lager farsdagstegninger og pakker inn en gave. Denne er til deg som ligger i senga og venter på farsdagskaffen. Armer og bein i senga. En søndag fylt med det vanlige. En søndag stappet med liv og røre. Et liv med barn og alt du hadde sett for deg. Og litt til.

Denne er til deg som ligger i senga og ser opp i taket. Du gnager gjennom alle tankene. Hvorfor var det akkurat vi som ikke skulle få barn? Hva har vi gjort feil? Hvorfor skulle det bli så mye greier? Du hører at hun ligger våken. Du hører lyden av google og manglende kontroll.

Du tenker på hva du kan gjøre for henne og hvordan det kan bli.

Vær raus mot deg selv og de rundt deg.


Vil du lese mer om ufrivillig barnløshet kan du ta en titt på denne.


Hva syns du om Mange skulle ønske de fikk feire farsdag i dag.?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Artikkelen er skrevet av

Artikkelen er skrevet av

Familieterapeut Kristian Ophaug

Familieterapeut Kristian Ophaug

Kristian Ophaug 47 år Gift og 2 barn. Bor på Nesodden utenfor Oslo Utdannet Klinisk sosionom og familieterapeut. Ansatt ved Fostermedisinsk avdeling ved Rikshospitalet. Opptatt av mer åpenhet og større fokus rundt menn og barnløshet. Har et eget samtaletilbud til par og kvinner som er i fertilitetsbehandling.

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Nytt på siden

Nyeste artikler

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

Påskeegg til voksne. FOTO: Envato

Påskeegg til voksne

Det er ikke bare kidsa som synes det er artig å få påskeegg. Kjenner du noen voksne som hadde blitt glad for en fin og påskete overraskelse?

LES MER

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE