STYR BJØRN & GILBERT I 24 TIMER - LIVESTREAM 12- NOVEMBER

Styr oss i 24 timer. Innsamling for Prostatakreftforeningen

Vi vil bidra til at flere pappaer og bestefedre overlever prostatakreft, og lar oss derfor styre i 24 timer til inntekt for Prostatakreftforeningen.

Se Livesendingen:

Bjørn Philip og Gilbert er to småbarnspappaer, og to av Norges 2.737.332 menn. Hvert år får 5181 menn diagnosen prostatakreft, noe som gjør dette til Norges mest vanlige kreftsykdom. Den rammer oftest menn over 60 år, som vil si våre pappaer, og våre barns bestefedre. Vi har ingen pappaer å miste.

Derfor ønsker vi i Blipappa å sette fokus på prostatakreft, og for å belyse temaet skal Bjørn og Gilbert, fra lørdag 12. november til søndag 13. november 2022, gå i 24 timer.

Bjørn Philip og Gilbert skal gå i helt døgn, som del av en innsamlingsaksjon for Prostatakreftforeningen. Turen livesendes på nettet, og underveis kan seerne bestemme og komme med utfordringer til småbarsfedrene.

Farsdagsinnsamlingen vil motivere og engasjere

I dag. 12. november skal de settes av et sted mellom Larvik og Drammen. I løpet av 24 timer skal de komme seg til Slottsplassen, og hele døgnet livesendes på Youtube og Facebook, i tillegg et innslag i NRK P1 Ukeslutt. Den store utfordringen blir at alle som ser på livesendingen kan via chatten bestemme hva småbarnspappaene gjør, og hvor de går.

– Det handler om å slippe taket, og føle at man ikke absolutt må ha kontroll til enhver tid, forteller initiativtaker og daglig leder i Blipappa, Gilbert Borgen-Veland. -Vi lar andre ta styringen og bestemme hvor vi går, og regner med de hjelper oss på riktig vei.

– Farsdagsinnsamlingen til Blipappa ønsker å belyse helsemessige og mentale utfordringer som oppstår av at vi menn ikke tør å la andre hjelpe seg, og heller blir sittende alene med mentale eller fysiske plager. Menn i alle aldre må våge å søke hjelp når vi føler at vi sliter mentalt eller oppdager noe galt med egen kropp, fortsetter Borgen-Veland.

Den vanligste krefrtformen blant norske menn

I 2021 ble 5188 norske menn diagnostisert med prostatakreft, og det høye tallet understreker viktigheten av å sjekke seg eller oppsøke helsevesen hvis man mistenker at noe er galt. Spesielt menn eldre enn 60 år er i risikogruppen for prostatakreft

Innsamlingen skjer via Spleis, og er i samarbeid med Prostatakreftforeningen

  • Gir du BELØP i spleis vil Gilbert klippe av seg håret.
  • Gir du BELØP i spleis vil pappaene nevne din bedrift
  • Gir du BELØP i spleis vil Bjørn Philip ta 50 pushups
  • Gir du BELØP i spleis vil pappaene
Del artikkelen med noen som trenger det!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Camilla

Camilla

Hei! Jeg heter Camilla. Jeg er ikke en pappa, men en mamma til en gutt på tre år, og jeg synes det er viktig at pappaene føler seg mer inkludert i alt som har med graviditet og fødsel å gjøre. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål eller tips!
Hva syns du om Styr oss i 24 timer. Innsamling for Prostatakreftforeningen?

Tips oss på Facebook dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan også bruke kontaktskjemaet på siden.

Tips venner og bekjente om BliPappa.no, og følg oss på Facebook.

Nytt på siden

Nyeste artikler

Fra unnfangelse til fødsel skjer utviklingen av fosteret i rekordfart. FOTO: Shutterstock

Hvordan vokser babyen i magen?

Fra man finner ut at man venter barn er det veldig spennende å følge med på utviklingen der inne, og det skjer jo så fort! Fra to celler til et fungerende menneske på rundt 40 uker – så fascinerende!

Les mer

Rabattkoder

Se vår oversikt over butikker med rabattkoder for deg som finner butikken via BLIPAPPA.NO

FAQ

Spørsmål & Svar for nye pappaer

(kommer snart)

Vinn Valgfri Stokke® LIMAS™ bæresele

Trekning i juni, august og september.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE