Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
En personlig barnebok kan for eksempel handle om to søsken. FOTO: Envato

Gi en personlig barnebok i gave

Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til Min Beste Bok
Å gi bøker i gave kan berike et barns liv, og er det i tillegg en personlig barnebok er det ekstra gøy for den lille jenta eller gutten. "Den handler jo om meg!"

Det er ingen hemmelighet at vi i Blipappa elsker personlige gaver. Det viser omtanke og interesse for den man skal gi gave til, og det er så fint! Vi har både mottatt en personlig barnebok og gitt bort flere, og det er en av de fineste gavene vi vet om.

Min Beste Bok

De vi har brukt heter Min Beste Bok, og har mange flotte bokmaler å velge mellom, i forskjellige stiler og med ulike historier. Det første du gjør er å skrive inn barnets navn. Deretter får du opp alle de aktuelle bokmalene. Det vanskelige her er å velge, siden alle er så flotte! Enkelte av disse bøkene kan handle om to barn, men de fleste har én hovedperson. Skal du for eksempel på besøk til dine to barnebarn, kan det være artig for dem å få en bok som handler om dem begge.

Under bildet av bøkene står det antall sider boken er på, og for hvilken aldersgruppe historien passer for. Her får du eventyr for barn mellom 0 og 10 år. Du kan også få boken på et annet språk, om du skulle ønske det. Det valget får du etter du har valgt hvilken bok du ønsker.

Personlig barnebok

Etter du har valgt hvilken historie du ønsker, må du fylle ut flere detaljer. For eksempel barnets frisyre, hårfarge og hudfarge. Dette er for at barnet i boken skal ligne mest mulig på han eller hun som skal få boken.

I noen historier skal det være med andre karakterer også, og du kan velge hva disse skal hete og hvordan de skal se ut. For eksempel skal barna i historien på havdypet ha med en voksen på stranden. Er det Bestemor? Eller kanskje Tante Ruth? Og når barna reiser til verdensrommet for å besøke alle planetene i solsystemet, drar de da fra huset sitt, eller kanskje fra Hønefoss? Eller er det huset til Mamma og Mami?

Perfekt gave!

Bøkene fra Min Beste Bok er supre gaver til for eksempel navnefest eller dåp, men også til en barnebursdag eller en besøksgave til et barn. Det er også veldig koselig for nybakte foreldre å få en bok som handler om deres lille nurk, og som de kan lese for han når han blir eldre.

Trenger du flere tips til personlige gaver? Sjekk disse, som er rettet mot småbarnsforeldre, og disse som kan gis til en du er glad i.

Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til Min Beste Bok
Hva syns du om Gi en personlig barnebok i gave?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Hei! Jeg heter Camilla. Jeg er ikke en pappa, men en mamma til en gutt på tre år, og jeg synes det er viktig at pappaene føler seg mer inkludert i alt som har med graviditet og fødsel å gjøre. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål eller tips!

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE