Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Personlig gave til småbarnsforeldre? En super idé! FOTO: Envato

Personlige gaver til småbarnsforeldre

Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til Coolstuff, Gullfunn og Min Beste Bok
Personlige gaver får mottakeren til å føle at du virkelig har gjort en innsats for å finne noe hen vil like. Her kommer noen tips til personlige gaver til småbarnsforeldre.

Det er mange som ønsker å gjøre gaven mer personlig, men det er ikke alltid lett å komme på noe. Vi har fire tips under, som vi tror at småbarnsforeldre vil like å få i gave. Er det noe disse folka er opptatt av så er det ungene og familien, og det skjønner vi jo veldig godt! Tegner du også kortet selv, er du kongen av personlig gave! 

Så, her kommer litt inspirasjon til deg som trenger gaver til småbarnsforeldre.

Personlig bok

Hos Min beste bok kan du bestille en barnebok med personlig tekst! Det er supergøy for barna at hovedpersonen(e) i eventyrboken er de selv! Gå inn på minbestebok.no for å enkelt bestille en bok med unik tekst, kun for barnet eller barna til de du skal gi gave til. Det er mange forskjellige historier å velge mellom, så passer ikke dinosaurhistorien helt, så er kanskje fortellingen om bondegården eller verdensrommet bedre. Eller kanskje den som handler om bleieslutt. Dette er både supre gaver til småbarnsforeldre /nybakte foreldre, men også til barn. For eksempel i anledning fødsel, dåp eller navnefest. Du kan også legge til en personlig hilsen fra deg i starten av boka. Her kan du se et par eksempler:

Sjokolade med bilde av kidsa

Søt å se på og søt å spise. En sjokolade med spiselig bilde av hele familien eller bare barna er en fin gave til småbarnsforeldre (og storbarnsforeldre/besteforeldre også så klart). Hos Coolstuff har du en del valgmuligheter. Du kan velge mellom flere biter i esken, om du vil ha juletre, hjerte eller påskekylling for eksempel. Også laster du opp ditt eget bilde. Enkelt og greit!

Obs – leveringstiden blir litt lenger med en personlig gave, fordi bildet må trykkes på produktet før det pakkes og sendes. Men ventetiden er likevel ikke spesielt lang.

Smykker

Skal du gi noe varig og verdifullt, er et personlig smykke en god presang. En mamma eller pappa vil sette stor pris på et halssmykke med anheng, med for eksempel forbokstaven til hvert barn eller med familiemedlemmene som anheng. Gullfunn har for eksempel disse flotte smykkene og anhengene.

Puslespill med bilde

Denne er litt morsom, og kan være en fin tradisjonsgave. Foreldrene får et puslespill hvert år, av barna eller hele familien. Og så pusles disse med jevne mellomrom, kanskje en gang i året? En fin påske- eller juleaktivitet kanskje? Da bruker man tid sammen til å se på bildet som pusles og snakke om det, samtidig som man etter hvert kan se årene som har gått, og mimre tilbake sammen.

Har du allerede fikset hovedgaven, trenger du kanskje en liten tileggsting for å gjøre gaven komplett? Her har vi samlet ideer til smågaver og ekstragaver.

Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til Coolstuff, Gullfunn og Min Beste Bok
Hva syns du om Personlige gaver til småbarnsforeldre?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Hei! Jeg heter Camilla. Jeg er ikke en pappa, men en mamma til en gutt på tre år, og jeg synes det er viktig at pappaene føler seg mer inkludert i alt som har med graviditet og fødsel å gjøre. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål eller tips!

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE