STYR BJØRN & GILBERT I 24 TIMER - LIVESTREAM 12- NOVEMBER

FOTO: Gro Gro

VIDEOSERIE: Gro Gro – Barnematkjøkkenet

Pappa lager barnemat! Vi tok turen over grensen, der vi fant vi Youtube-serien Barnmatsköket - En liten matlagningsutfordring til alle pappaene.

Det var en kort og digital reise, men vi snublet over barnmatskjoket.se. Det var en kort, men interessant youtube-serie der vi møter to småbarnspappaer som skal forsøke å lage barnemat. Serien er morsom, rask og underholdende.

I serien møter vi to pappaer som er kjente profiler i Sverige, men her skal de prøve seg på kjøkkenet. Heldigvis er oppgavene overkommelige, og resultatene upåklagelige. Sånn sett fra et filmteknisk perspektiv er serien velprodusert med engasjerende klipp, manus og effektbruk.  

Dessverre er serien fra helt tilbake i 2021 (tiden flyr), så du har ingen nye episoder å se fram til med det første. Heldigvis finnes det flere korte klipp med oppskrifter og veiledninger på Youtube-kanalen til Gro Gro. Besøk den her.

Skjermbilde fra barnmatsköket

Lag Gro Gro Pink Porridge hjemme

I løpet av de drøye seks minuttene denne episoden varer blir vi kjent med de joviale personlighetene Calle og Niklas, der de enkelt suser gjennom oppskriften der de blander sammen råvarene som den populære Gro Gro grøten består av.

Småbarnspappaene Calle og Niklas skal lage mat. FOTO: GroGro

I epsisoden lærer du hvordan du kan lage din egen versjon av Pink Porridge hjemme, noe som viser seg å ikke være så altfor avansert. Grøten inneholder nemlig bare fem ingredienser, så det burde enhver pappa med normal kroppsfunksjon få til. 

Det som er kult med Gro Gro er at de lager fersk, kaldpresset barnemat, så det er faktisk akkurat det samme som du skulle ha lagd hjemme – bare i pose slik at du kan enkelt servere det på farten eller sende med i barnehagen. 

 

Vi syns i hvert fall Gro Gro er kult, og det er en sunn og naturlig barnemat som man lett kan ta med seg når man er ute på eventyr i pappaperm.

I en annen episode skal Calle og Niklas lage toretters til hele familien. Du blir også kjent med den livlige ernæringseksperten Malin, som er skaperen av GroGro.Vi har limt inn episoden under her hvis du vil ta en rask titt.

Se resten av episodene her: Barnmatsköket.se

Vi overrasket en vinner med Gro Gro

I sommer delte vi ut en premie til en som deltok i en av våre mange konkurranser, og da hadde vi gleden av å også dele ut denne råkule goodiebagen fra Gro Gro. 

GroGro barnemat og stilfull kjølebag. FOTO: Blipappa.no
Del artikkelen med noen som trenger det!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med lettbeint underholdning, intervjuer med fagpersoner og grafisk design. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.
Hva syns du om VIDEOSERIE: Gro Gro – Barnematkjøkkenet?

Tips oss på Facebook dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan også bruke kontaktskjemaet på siden.

Tips venner og bekjente om BliPappa.no, og følg oss på Facebook.

Nytt på siden

Nyeste artikler

Fra unnfangelse til fødsel skjer utviklingen av fosteret i rekordfart. FOTO: Shutterstock

Hvordan vokser babyen i magen?

Fra man finner ut at man venter barn er det veldig spennende å følge med på utviklingen der inne, og det skjer jo så fort! Fra to celler til et fungerende menneske på rundt 40 uker – så fascinerende!

Les mer

Rabattkoder

Se vår oversikt over butikker med rabattkoder for deg som finner butikken via BLIPAPPA.NO

FAQ

Spørsmål & Svar for nye pappaer

(kommer snart)

Vinn Valgfri Stokke® LIMAS™ bæresele

Trekning i juni, august og september.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE