Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
GroGro barnemat og stilfull kjølebag. FOTO: Blipappa.no

Vi har gitt bort Gro Gro®Barnemat

For noen dager siden kunne vi overraske en heldig vinner med det som kanskje er Norges beste kaldpressede barnemat.

Det var stor stas da vi kunne overraske den første vinneren av Stokke-konkurransen med at hun også fikk en skikkelig tøff kjøle/goodiebag med et utvalg av barnemat fra Gro Gro. Følg med i vårt nyhetsbrev, samt på Facebook og Instagram for bilder fra overrekkelsen.

Gro Gro lager Norges eneste kaldpressede barnemat. Kaldpressing bevarer de viktige næringsstoffene og vitaminene små barn trenger. Grøtene produseres med en base av blant annet kokosmelk og kokosyoghurt, slik at også barn med laktoseintoleranse eller melkeallergi kan prøve produktene uten frykt for allergiske reaksjoner. Med et bredt utvalg av barnevennlige og spennende smaker som Banana, Mango & Coconut milk og Apple, Sweet potato & Blueberries er du ganske garantert at mini finner en favoritt.

Gro Gro kan fryses ned

Alle produktene fra Gro Gro er økologiske og stammer ikke fra konsentrat, noe som bidrar til en smakfull og sunn opplevelse. Du kan også fryse ned posene for å forlenge holdbarheten, noe vi i BliPappa.no syns er utrolig praktisk. Det er ikke alltid motivasjonen for å ta turen til butikken er på topp.

Du får tak i Gro Gro hos diverse Coop-butikker og hos nettmatbutikken Oda.

Les mer om Gro Gro her. (Ekstern lenke).

Sjekk også ut vår artikkel om Barnematskjøkkenet, en morsom og lærerik videoserie fra Gro Gro

Hva syns du om Vi har gitt bort Gro Gro®Barnemat?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med artikler. Jeg står også for webutvikling, grafisk design og videoproduksjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Nytt på siden

Nyeste artikler

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

Dåpsgave til jente. FOTO: Envato

Dåpsgave til jente

En dåp er en stor begivenhet, og ofte gir man mer i dåpsgave enn i for eksempel bursdagsgave. Så hva skal man kjøpe som dåpsgave til jente?

LES MER
Navnefest for baby. FOTO: Envato

Hva er navnefest?

Navnefest er en feiring som markerer navngivningen av et barn. Dette arrangeres som regel for barn mellom 4 og 12 måneder, og er en alternativ feiring til religiøse seremonier som

LES MER

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE