Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.

Vinn Stokke® LIMAS™ bæresele

I anledning av lanseringen av BliPappa.no i juni 2022 har vi teamet opp med Stokke.

Vi skal trekke tre vinnere, som alle får akkurat den Stokke® LIMAS™ bæreselen som de ønsker seg.

For å vinne kan man delta via konkurranse-siden, men et tips er å lese seg opp på bæreselene i forkant, da det finnes tre forskjellige modeller, som alle passer i forskjellige livssituasjoner.

Facebook, konkurranser og giveaways

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram. I disse kanalene vil vi annonsere nye konkurranser og giveaways. Vi kan blant annet røpe at om ikke så altfor lenge vil vi gi ut en av disse kule gavene til gravide, og hver dag i hele juli sender vi en badeball i posten til en person som har kommentert på en av våre Facebook-poster.

Les mer om Stokke-konkurransen her eller besøk vår Facebook-side

Hva syns du om Vinn Stokke® LIMAS™ bæresele?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med artikler. Jeg står også for webutvikling, grafisk design og videoproduksjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Nytt på siden

Nyeste artikler

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE