Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Blomster små. Gule, blå. Er fin gave til lærer eller skole ILL.FOTO: Envato

Tips til liten gave til lærer, SFO eller barnehageansatte

Sjokolade, bakevarer, noe fra din egen arbeidsplass eller god alkoholfri drikke - her er tips til raske og enkle gaver.

Her er en liste med enkle tips gave til lærer, sfo eller barnehageansatte.  Om det enten er slutten på skoleåret eller julen som nærmer seg, så er det tiden for å finne en liten gave, en liten oppmerksomhet, som barna kan gi til lærer, SFO eller barnehage som takk for året som har vært. 

Du har kanskje vurdert om det er innafor å gi en liten gave til skolen eller barnehagen, og landet på at det hadde vært trivelig å gi noe lite.

Her finner du noen enkle tips til hva du kan gi i gave til skoleansatte, lærere eller barnehageansatte.

Quality Street er Englands versjon av pose med Twist. En typisk gave til skole og barnehage. ILL:FOTO Envato
Quality Street er Englands versjon av pose med Twist. ILL:FOTO Envato

Sjokolade

Vi sier ikke at en pose Twist er oppbrukt, men det finnes alternativer med mer spenst. Blant annet kan vi foreslå å kjøpe en sånn six-pack med Kvikklunsj som avdelingen kan dele.

Hos Europris finner du sånne store 10-pakninger med Snickers, Twist eller andre småsjokolader. Dette er også perfekt til å dele opp i mindre gaveposer, hvis man skal gi til en avdeling i barnehagen eller på SFO.

Er alt håp ute, så kan du sikkert gi en pose Twist. Det er tross alt tanken som teller. En liten gave til lærer eller barnehage vil alltid bli satt pris på. Uansett hva det er.

Pose med diverse spiselig

Da jeg arbeidet på skole, fikk de ansatte på SFO-avdelingen en pose med forskjellige julekaker/julekjeks fra en forelder som drev et bakeri. Det var veldig stas, og de jeg ikke spiste selv ble gitt videre i julegave til slektninger. Dobbel gevinst!

Skal du gi til en avdeling med få ansatte, som f.eks. en mindre barnehage, kan det være kult å sette sammen en gavepose. Kjøp en six-pack med brus. Fordel flaskene i hver pose. Gjør det samme med f.eks. kjeks, sjokolade og annet som kommer i fler-pack. Perfekt som gave til lærer, sfo eller barnehageansatte enten det er sommerferie eller juleferie som står på trappene.

En julehilsen kan også bare være en pose med noe godt til avdelingen. Enkel gave til lærer eller barnehage.
En julehilsen kan også bare være en pose med noe godt til avdelingen. ILL.FOTO: Envato
Har du noe fra jobben som passer som gave til lærer, sfo eller barnehageansatte?
Har du noe fra jobben som passer som en liten gave? ILL.FOTO: Envato

Vær kreativ

Da jeg arbeidet på skole, var den en forelder som jobbet innen tannpleie, og til jul en gang fikk SFO-avdelingen en pose med tannbørster, tannkrem-prøver og tanntråd. Det var en artig og kreativ gave og noe vi nevnte flere ganger senere på avdelingen.

Jobber du med noe, eller har en hobby som gjør deg i stand til å gi en kostnadsfri (eller rimelig) gave som også forteller noe om dere som familie, så er det jo stas å kunne gi noe slikt.

Eplecider

Enten du skal gi gave til en kontaktlærer eller en mindre avdeling i barnehagen, alkoholfri eplecider en vinner. Du finner en et stort utvalg av alkoholfri eplecidere hos MENY eller lignende matbutikker.

De fleste matbutikker har også et utvalg av limonader, brus og andre drikker som passer i sommervarmen. De varierer som regel i pris fra sånn 50,- til 90,- per flaske.

Hvis det er planlegging av gave til juleferien, så er julebrus en enkel, litt artig og økonomisk løsning.

Eplecider er en enkel gave til lærer, SFO eller barnehageansatte. ILL.FOTO: Envato
Eplecider. ILL.FOTO: Envato
LEGO® Orkidé og LEGO® markblomster. FOTO: Blipappa.no
LEGO® Orkidé og LEGO® markblomster. FOTO: Blipappa.no

Noe personlig

Om dette er en lærer dere har hatt gjennom mange år, og ønsker å gi noe spesielt, er barnet den beste kilden til inspirasjon. 

Barnet er antageligvis syvendeklassing, og dermed i ganske god stand til å finne på en gave selv. Hva liker læreren? Har læreren noen hobbyer? Kanskje hun eller han har en hund, som personen er veldig opptatt av. Kanskje læreren liker å bygge 
LEGO?

Det finnes mange LEGO-sett som passer voksne, og koster mellom 100,- og 200,-. Se bare på vår artikkel om LEGO-blomster

Blomsterbukett

Siden vi berørte så vidt temaet blomster må vi jo trekke fram at blomsterbuketter er noe som er både koselig å gi for barnet, og trivelig å motta for den ansatte. Dette kan fort bli dyrt hvis man skal gi til en større avdeling, men hvis du bare skal gi til en kontaktlærer, er blomster en fin gave.

Blomster små. Gule, blå. Er fin gave til lærer eller skole ILL.FOTO: Envato
Blomster små. Gule, blå. Er fin gave til lærer eller skole ILL.FOTO: Envato

Det var alt vi hadde av forslag til gave til lærer eller barnehage. Har du noen knallgode forslag, eller er beint fram uenig, så kan du skrive til oss på Instagram. 

Du finner oss på @blipappa.no.

Gave til deg selv

Ikke glem deg selv oppi det hele da. Selv om fokuset er er å finne en gave til lærer, sfo eller barnehageansatte, må du også tenke på deg selv. Du har tross alt kommet deg gjennom året uten å bryte sammen så altfor mange ganger. Det er nå den tyngste tiden begynner. Enten det er tettpakket program gjennom juleferien eller fire uker med kombinasjon av jobb, sommerferie og barnehagefri, så blir det både gode og dårlige dager fremover. 

Kjøp deg selv noe du blir glad av – og tenk at du kommer deg gjennom dette også. Det er lov til å syns at det er slitsomt, selv om det er koselig. Gjør sommeren bra for deg, så blir den bra for barna. 

De er jo bare små en gang.

Hva syns du om Tips til liten gave til lærer, SFO eller barnehageansatte?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med artikler. Jeg står også for webutvikling, grafisk design og videoproduksjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Nytt på siden

Nyeste artikler

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE