Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
En søt liten påskehare! Trenger babyer påskeegg? FOTO: Envato

Påskeegg til baby

Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til Polarnopyret.no og extra-leker.no
Trenger man egentlig eget påskeegg til en baby? Tja. Trenger og trenger. Men det kan være artig for foreldre og ivrige besteforeldre å lage til et.

Det kan være veldig fristende å gi den lille babyen et påskeegg, men trenger hun det egentlig? Nei, det gjør hun ikke. Men har hun eldre søsken, og er såpass stor at hun skjønner at storebror får noe og ikke hun, så kan det være en ide å slenge sammen et lite egg til vesla også. Det trenger ikke å inneholde så mye, det er mest for inkluderingens skyld. Men hva putter man inni et påskeegg til en baby?

Babysnacks

Det finnes gode saker som babyer over 6 måneder kan spise, og jo eldre barnet er jo flere saker finnes.

Klemmeposer med grøt eller smoothie er en hit i påskeegget. Mais- og hirsestaver som smelter i munnen, eller andre «smelte i munnen-snacks» er også populære hos våre minste verdensborgere. Pass bare på at barnet er modent nok til å kunne putte disse snacksbitene i munnen uten å sette det i halsen. Det er ikke alle som er like utviklet på tyggefronten når de for eksempel er 6 måneder gamle.

Småleker

Leken må være liten nok til å få plass i påskeegget, men stort nok til å ikke kunne settes i halsen. En fin ball, et kosedyr som kan ringle, et nøkkelknippe man kan fikle med. Her finnes det mye gøy. Se noen eksempler fra Extra-leker under. 

NB. Påskeegget i seg selv er sikkert vel så populært som innholdet i det.

Klær

Et klesplagg til en liten person tar ikke mye plass, og er perfekt i et påskeegg til baby. Spesielt ikke sokker eller en liten lue. Polarn O.Pyret har de beste sokkene, med antiskli. Noen har antiskli både under og over, for de som holder på å lære å krabbe eller gå.  Polarn har også søte luer og votter til de minste. Se bare her:

Er du på utkikk etter andre artige saker å putte oppi påskeegget? Eller kanskje du skal lage et påskeegg til en som er gravid

Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til Polarnopyret.no og extra-leker.no
Hva syns du om Påskeegg til baby?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Hei! Jeg heter Camilla. Jeg er ikke en pappa, men en mamma til en gutt på tre år, og jeg synes det er viktig at pappaene føler seg mer inkludert i alt som har med graviditet og fødsel å gjøre. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål eller tips!

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE