STYR BJØRN & GILBERT I 24 TIMER - LIVESTREAM 12- NOVEMBER

Første vinner av bæresele fra Stokke® LIMAS™

Første vinner av en bæresele fra Stokke® LIMAS™ ble en mamma som ønsket seg fargen Boho Beige.

Blipappa.no har i samarbeid med Stokke® delt ut den første bæreselen i konkurransen vår. Vinneren i juni 2022 ble Michelle og familien hennes. Vi gratulerer! For alle som ikke vant, så er det nye muligheter i august og september.

Stokke Limas har knyting i livet. Dette gjør at man slipper å plundre med justering når foreldrene skal bytte på bærejobben.
Knyting i livet gjør at man slipper å plundre med justering når foreldrene skal bytte på bærejobben.

Sammen med Steffen fra Stokke møtte vi vinneren for overrekkelse og en kort produktdemonstrasjon av noen av de mange bæremulighetene man har med en half-buckle-bæresele. I tillegg til den flotte bæreselen, fikk også vinneren en liten overraskelse fra Gro Gro som du kan lese om lengre ned i artikkelen

Michelle og mannen hadde ønsket seg bæreselen Stokke® LIMAS™ i fargen Boho Beige. Dette er et kult mønster som minner litt om camo-mønster, noe som kler både kvinner, menn og den lille som blir bært. Et tøft valg, og en lett og lys farge som passer nå om sommeren.

Den første vinneren av bæresele fra Stokke® LIMAS™. Vi trekker flere vinneren i august og september.

Vi skal trekke flere vinnere

Les mer om Stokke® LIMAS™, og delta i konkurransen her. Vi trekker én vinner i august og én vinner i september. Husk at både mamma og pappa kan delta. Kanskje familiemedlemmer og venner vil delta for å øke vinnersjansene dine?

Ekstra overraskelse

I tillegg til den flotte bæreselen fikk vinneren en ekstra overraskelse fra Gro Gro® som står bak Norges første kaldpressede barnemat. Michelle fikk overrakt en skikkelig tøff kjølebag med et utvalg av sunne og smakfulle grøter fra Gro Gro®. Se hva vinneren fikk i gave fra Gro Gro.

GroGro barnemat og stilfull kjølebag

I hele sommer deler vi også ut en badeball hver eneste dag. Det eneste du behøver å gjøre for å delta er å skrive i kommentarfeltet på en Facebook-post eller Instagram-post på en av våre kontoer.

Gå til Facebook

Gå til Instagram

Del artikkelen med noen som trenger det!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med lettbeint underholdning, intervjuer med fagpersoner og grafisk design. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.
Hva syns du om Første vinner av bæresele fra Stokke® LIMAS™?

Tips oss på Facebook dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan også bruke kontaktskjemaet på siden.

Tips venner og bekjente om BliPappa.no, og følg oss på Facebook.

Nytt på siden

Nyeste artikler

Fra unnfangelse til fødsel skjer utviklingen av fosteret i rekordfart. FOTO: Shutterstock

Hvordan vokser babyen i magen?

Fra man finner ut at man venter barn er det veldig spennende å følge med på utviklingen der inne, og det skjer jo så fort! Fra to celler til et fungerende menneske på rundt 40 uker – så fascinerende!

Les mer

Rabattkoder

Se vår oversikt over butikker med rabattkoder for deg som finner butikken via BLIPAPPA.NO

FAQ

Spørsmål & Svar for nye pappaer

(kommer snart)

Vinn Valgfri Stokke® LIMAS™ bæresele

Trekning i juni, august og september.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE