Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Stor og liten. ILL.FOTO: Envato

Finn matchende søskennavn

Fyll inn et navn og lag en liste med forslag til søskennavn. Du kan velge om forslagene skal baseres på forbokstav eller antall bokstaver.
annonse

Velkommen til vår søskennavn-generator. Å velge navn til et nytt barn er en spennende, men også utfordrende oppgave. 

Navnet skal ikke bare passe til barnet, men også harmonere med resten av familien, spesielt hvis det er søsken i bildet. Her er vårt bidrag – et enkelt system for å lage forslag til søskennavn.

PRØV SELV
NB: Vi lagrer ingen data.

Vår søskennavn-generator er et unikt verktøy som gjør navnevalget litt enklere. I hvert fall får du noen flere forslag, og kanskje finner du noen navn du ikke har tenkt på før.

Ved å ta hensyn til søskenets navn, genererer systemet en liste med relevante og klingende navneforslag.

Du kan velge om du vil at søskennavnet skal ha lik forbokstav, eller om det er viktigst at navnene er like lange.

Navn fra Statistisk sentralbyrå

Systemet vårt benytter en tilpasset versjon av lister fra SSB. Vi har modifisert listene med de tusen mest populære jentenavnene i 2023 og de tusen mest populære guttenavnene i 2023. 

Du kan selv se listene i Statistikkbanken til SSB.no. Der kan du også sortere og lete i datasettene. Vi har ingen tilknytning til SSB.no, og datasettene er åpne (altså, alle kan se).

Se betydningen av navnet

For å gjøre det enda mer interessant å finne søskennavn har vi lagt inn lenker til Wikipedia dersom navnet har en Wikipedia-side. 

Barnenavnene som har en faktaside om seg, har en liten pil som du kan trykke på. Da får du opp en ny fane med Wikipedia-siden om navnet.

Søskennavn som matcher

Søskennavn må jo ikke matche, men det er litt gøy når de passer godt sammen. Vår generator tar kun høyde for lengde, like stavelser eller forbokstav. Det kan gi grunnlag for å finne morsomme kombinasjoner med like initialer eller navn som er like lange.

Vi håper søskennavngeneratoren vår kan være til hjelp på reisen mot å finne det perfekte navnet til ditt nye familiemedlem. Lykke til med navnevalget!

Tvillinger har ofte matchende navn, det er ikke like vanlig når det gjelder søskennavn. ILL.FOTO: Envato
Tvillinger har ofte matchende navn. ILL.FOTO: Envato

Se også vår generator for babynavn basert på foreldrenes navn. Den fungerer på en helt annen måte som søskennavn-genereatoren, men gir deg også navneforslag med lenker til betydning og opphav.

Hva syns du om Finn matchende søskennavn?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med artikler. Jeg står også for webutvikling, grafisk design og videoproduksjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Nytt på siden

Nyeste artikler

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE