STYR BJØRN & GILBERT I 24 TIMER - LIVESTREAM 12- NOVEMBER

Boktips til sommeren

Hvis du trenger boktips til sommerferien får du tips til fem fine og ganske nye bøker her. Litt krim og litt annet.

Endelig har du litt tid til å lese bøker igjen. Sitte ute i varmen med noe kaldt å drikke mens du slapper av med en god krim, eller en tjukk og fin roman. Vi har noen tips til litteratur som kan passe å ta med seg i kofferten når du skal på ferie, i litt forskjellige sjangre.

En nasjon i sjakk

Vårens store snakkis og actionkrim. En terrorist kidnapper Norges statsminister, som har muligheten til å slippe fri på én betingelse – at politikerne på Stortinget spiller sjakk om hans liv. Hver sjakkbrikke representerer en spesifikk politiker, og hver gang terroristen vinner en brikke, dør politikeren som tilsvarer brikken. En skikkelig pageturner, som virkelig har tatt norske lesere med storm.

Arr

Politietterforsker Aleksander Blix er dømt for å ha hevnet datterens drapsmann og sitter inne i et høysikkerhetsfengsel. Samtidig er det en beryktet drapsmann som flykter fra Tyskland, og har forbindelser med en som sitter i samme fengselsavdeling som Blix. Han må prøve å hjelpe politiet i Norge fra innsiden av fengelsmurene. En skikkelig politikrim her altså.

Norges skjulte eventyr

Halvor Harsem, også kjent som Kong Halvor, tar deg med til steder veldig få har besøkt. Nedlagte gruver, forfalte fabrikkbygg, og gjengrodde hus i skogen. Boken byr på underholdende fortellinger og spennende hemmeligheter, og du får også kunnskap om hvordan du kan utforske nabolaget sammen med barna. Veldig kult prosjekt!


Har du barn, vil du kanskje lese litt for dem også? Da er disse bøkene supre.


Natriumklorid

Skikkelig spennende sommerkrim! Flere prominente personer dør, og dødsfallene tolkes som selvmord eller ulykker. Men avdeling Q finner snart et mønster i dødsfallene, og en hard kamp mot klokka (og koronarestriksjonene) starter, for å forhindre neste dødsfall.

Fyrstene av Finntjern

Truls og Arnstein er brødre og naboer, men de er ikke på talefot. Barnebarnet til Arnstein får etter hvert høre bestefaren fortelle om sommeren han og broren ble satt ut i Nordmarka med sovepose og fiskestang for å klare seg selv. Hva skjedde den sommeren, og hvorfor har ikke brødrene snakket sammen siden?

Del artikkelen med noen som trenger det!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Camilla

Camilla

Hei! Jeg heter Camilla. Jeg er ikke en pappa, men en mamma til en gutt på tre år, og jeg synes det er viktig at pappaene føler seg mer inkludert i alt som har med graviditet og fødsel å gjøre. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål eller tips!
Hva syns du om Boktips til sommeren?

Tips oss på Facebook dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan også bruke kontaktskjemaet på siden.

Tips venner og bekjente om BliPappa.no, og følg oss på Facebook.

Nytt på siden

Nyeste artikler

Fra unnfangelse til fødsel skjer utviklingen av fosteret i rekordfart. FOTO: Shutterstock

Hvordan vokser babyen i magen?

Fra man finner ut at man venter barn er det veldig spennende å følge med på utviklingen der inne, og det skjer jo så fort! Fra to celler til et fungerende menneske på rundt 40 uker – så fascinerende!

Les mer

Rabattkoder

Se vår oversikt over butikker med rabattkoder for deg som finner butikken via BLIPAPPA.NO

FAQ

Spørsmål & Svar for nye pappaer

(kommer snart)

Vinn Valgfri Stokke® LIMAS™ bæresele

Trekning i juni, august og september.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

Familie som sparer penger i sparegris. ILL.FOTO: Rawpixel

6 økonomismarte tips til ferske fedre

Å bli pappa er en tid for store følelser og våkenetter. Det er også en tid for nye behov, press, sammenligning og en utstyrsjungel det er lett å gå seg bort i. Her er seks tips som redder lommeboka.

LES MER
MELD DEG PÅ NYHETSBREV

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE