Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
FOTO: Shutterstock

Bilstolvelger fra Trygg Trafikk

Å finne riktig bilstol eller barnesete er ikke alltid så lett. Bør barnet sitte bakovervendt? Bør du ha Isofix?

Som kommende førstegangsforeldre er det mange nye begreper og greier man skal sette seg inn i. En oppgave som ofte far tar på seg er å finne bilstol. Her er det en jungel av ulike produsenter og leverandører. 

 

PRO TIP: Lær deg hvordan du tar ut og setter inn bilstolen i bilen, slik at du slipper å fomle med dette når du skal ta første turen hjem fra sykehuset. Noen seter har indikatorer som viser når setet er riktig montert på basen, så du kan kontrollere at setet sitter ordentlig fast.

Sjekk også vår artikkel om hvordan du velger riktig bilstol

Prøv bilstolvelgeren fra Trygg Trafikk

Med bilstolvelgeren fra Trygg Trafikk får du et enkelt svar på hvilken retning ditt barn bør sitte. I tillegg til dette kan du selv undersøke om din bil har Isofix-fester, som gjør at du kan feste stolen på en base. Hvis du 

Bilstolvelgeren er en tjeneste som skal gjøre det enklere for deg å finne riktig type bilstol til ditt barn. Tjenesten er laget av Trygg Trafikk med støtte fra forsikringsselskapet If.

Hvordan fungerer Bilstolvelgeren

Du trenger kun å oppgi alder, vekt og lengde på ditt barn. Bilstolvelgeren gir deg en anbefaling basert på gjeldende retningslinjer, anbefalinger og krav.

Bilstolvelgeren er uavhengig, og vil ikke anbefale hvilken modell eller hvilket merke du bør kjøpe. Kun hvilken type stol du trenger.

Tre måneder gammel baby i bilstol. FOTO: Shutterstock
Hva syns du om Bilstolvelger fra Trygg Trafikk?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med artikler. Jeg står også for webutvikling, grafisk design og videoproduksjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

Ressurser:

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Nytt på siden

Nyeste artikler

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE