STYR BJØRN & GILBERT I 24 TIMER - LIVESTREAM 12- NOVEMBER

SKJERMSKUDD: Youtube/Pappa i Prat

PAPPA I PRAT – En podcast om farskap

Espen Hansen møter ulike fedre og tar opp temaer som farskap, familie og selvrealisering. En interessant reise i følelser og mental helse.

Det finnes to og en halv million privathusholdninger i Norge, og nesten like mange ulike oppfatninger av hvordan det er å være en pappa. I Podcasten Pappa i Prat snakker Espen André Tønnesen med fedre om deres opplevelse av farskap og familie.

Espen har nylig startet opp podcasten og Youtube-kanalen Pappa i Prat der han har dybdesamtaler med ulike fedre med ulike bakgrunner og familiesituasjoner.

Pappa i Prat beskriver seg selv med at dette er podkasten om det å være pappa. Samtalene som vi kanskje ikke alltid har, men trenger. Opplevelser, undring, utfordringer, seiere og løsninger er nøkkelord i denne podkasten. Du er ikke alene i dine tanker om farsrollen, det er flere som sitter i samme båt.

En dyptgående samtale med Gilbert fra BliPappa

I årets første episode av podcasten snakker Espen med Gilbert fra BliPappa, der vi snakker om blant annet følelsen av å være en familie, og det unike med å være utenlandsadopert og bli far for første gang.

Se episoden under, og følg Pappa i Prat på Youtube.

Gå til Youtube.com/@pappaiprat

Del artikkelen med noen som trenger det!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med lettbeint underholdning, intervjuer med fagpersoner og grafisk design. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.
Hva syns du om PAPPA I PRAT – En podcast om farskap?

Tips oss på Facebook dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan også bruke kontaktskjemaet på siden.

Tips venner og bekjente om BliPappa.no, og følg oss på Facebook.

Nytt på siden

Nyeste artikler

Fra unnfangelse til fødsel skjer utviklingen av fosteret i rekordfart. FOTO: Shutterstock

Hvordan vokser babyen i magen?

Fra man finner ut at man venter barn er det veldig spennende å følge med på utviklingen der inne, og det skjer jo så fort! Fra to celler til et fungerende menneske på rundt 40 uker – så fascinerende!

Les mer

Rabattkoder

Se vår oversikt over butikker med rabattkoder for deg som finner butikken via BLIPAPPA.NO

FAQ

Spørsmål & Svar for nye pappaer

(kommer snart)

Vinn Valgfri Stokke® LIMAS™ bæresele

Trekning i juni, august og september.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

Hvordan bli gravid - En guide for menn

Hvordan gjøre partner gravid?

Du vet allerede hva DU må gjøre, og her er en artikkel som forteller deg hva som faktisk må til for at partner skal bli gravid. Nyttig fakta for deg som vil bli pappa.

LES MER
På vei til barnehagen. Ill.foto: Shutterstock

Tips til en god barnehagestart

Barnehagestarten er for mange foreldre en spennende men samtidig litt usikker periode. Permisjonen er over og begge foreldre skal tilbake på jobb. Fra å være hjemme med barnet deres siden det ble født, skal de nå starte i barnehagen. Hvordan kan man som pappa legge til rette for en god barnehagestart?

LES MER
MELD DEG PÅ NYHETSBREV

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE