Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Vi hadde konkurranse inne i Paradox Museum i Oslo. SKJERMSKUDD: Blipappa/Youtube.com

VIDEO: Den raskeste pappaen gjennom Paradox Museum

Paradox Museum er utrolig spennende for barna - men hvilken pappa klarer å oppleve mest på kortest tid?

Selv om det er en stund siden, tenkte vi at videoen om da småbarnsfedrene konkurrerte på Paradox Museum fortjener en artikkel. Mest fordi vi nå rister liv i den gamle Youtube-kanalen vår. Du kan finne oss på Youtube.com/@blipappa.

På Blipappa sin Youtube-kanal har vi en video fra 2022, da vi hadde konkurranse hos Paradox Museum i Oslo. Konkurransen gikk ut på å være den raskeste pappaen gjennom hele museumet. Høres enkelt ut? Da kan vi nevne, at det var ikke lov å rushe ungen, eller stresse.

I løpet av kortest mulig tid skal de to pappaene få med seg barnet gjennom flest mulig opplevelser, eller deler av utstillingen som mulig, og vinneren er den som klarer å oppleve flest utstillinger/aktiviter i løpet av ganske kort tid. For i løpet av 20 minutter må pappaene klare å komme seg fra starten av Paradox Museum, gjennom begge etasjene med utstillinger, for så å nå giftshopen i enden.

Videoen er spilt inn utenom åpningstid, og derfor var ingen det ingen andre gjester. Takk til Paradox som lot oss låne lokalet til innspillingen!

Hva er Paradox Museum?

I hjertet av Oslo, kun et steinkast unna Karl Johans gate finner du Paradox Museum. Nærmere bestemt i Rosenkrantz’ gate 11. Dette er et museum helt utenom det vanlige. Hvis du kjenner til Inspiria i Sarpsborg, eller Vitensenteret i Trondheim – så er det i samme leir.

Her finner du bøttevis med interaktive illusjoner som barn og voksne vil kunne more seg over sammen. Museumet passer godt for både deg med småbarn i barnehagealder, men også større barneskole- og ungdomsskolebarn vil syns det er morsomt å løpe mellom de mange fascinerende illusjonene.

Hos Paradox er det også lov til å ta bilder. Det er faktisk oppfordret til å ta bilder. Dessverre er det ofte slik at optiske illusjoner kun fungerer når de sees fra bestemte vinkler. Heldigvis har Paradox gjort det enkelt å ta bilder.

 Ved hver utstilling er det gulvmarkering av hvor du bør stå for å få best mulig bilde. Kjempesmart løsning! Det er enkelt å ta bilde av de fleste utstillingene, men speilrommet blir naturlig nok litt forvirrende når det tolkes gjennom et fotografi.

Speilrommet til Paradox Museum var veldig populært hos barna. SKJERMSKUDD: Blipappa/Youtube.com
Speilrommet til Paradox Museum var veldig populært hos barna. SKJERMSKUDD: Blipappa/Youtube.com

Enten du er i Oslo på weekend-besøk, eller har en regnværsdag med barna – så passer Paradox Museum å besøke. 

Paradox Museum er nok ikke interessant for barn som er under 3 år, og hvis du er i mammaperm, eller pappaperm, kan vi anbefale å sjekke ut Barseltreffappen i steden.

I gratisappen Barseltreff kan du finne andre i perm i området der du bor. Du kan også lage egne eventer, eller delta på andres. Du kan jo fortsatt dra på Paradox Museum, men bruk appen til å få med deg flere. Alt er morsommere sammen. Vi har forresten en artikkel med forslag til hva man kan finne på med barna når det er planleggingsdag i barnehagen. Se artikkelen her.

Blipappa på Youtube

Etter en feilslått pengeinnsamling for Prostatakreftforeningen, der vi livestreamet at vi gikk ute i 24 timer, forsvant mye av motivasjonen for å bygge opp en Youtube-kanal. Nå er vi tilbake, og det vil komme mye innhold på Youtube-kanalen til Blipappa i løpet av 2024. Her er et lite utvalg av hva du finner av gamle videoer på vår Youtube-kanal.

Med en blanding av produkttester, anbefalinger og faktabasert underholdning vil vår norskspråkelige Youtube-kanal bli en arena der du kan finne nye produkter eller oppdage nye steder å reise. Vi produserer alt innholdet selv, fra planlegging og filming, til redigering og grafikk. 

Følg oss på Youtube.com/@blipappa, så får du med deg når vi har giveaways eller konkurranser!

Hva syns du om VIDEO: Den raskeste pappaen gjennom Paradox Museum?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Gilbert

Gilbert

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med artikler. Jeg står også for webutvikling, grafisk design og videoproduksjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Nytt på siden

Nyeste artikler

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE