STYR BJØRN & GILBERT I 24 TIMER - LIVESTREAM 12- NOVEMBER

Vi har testet Kjøkkenhjelper

Vi lot gutten vår på to år teste en Kjøkkenhjelper fra kjøkkenhjelper.no. Er den til hjelp - eller bare i veien? Les vår ærlige tilbakemelding.

Vi har fått en Kjøkkenhjelper av kjøkkenhjelper.no, og lovet å teste den i en ukes tid før vi kom med en oppriktig tilbakemelding. Produktet var en gave, men meninger og refleksjoner som fremgår i artikkelen er våre egne.

En uke har gått siden vi spent pakket opp og monterte vår nye kjøkkenhjelper, som ble levert av hyggelige Anna fra kjøkkenhjelper.no. Toåringen var selvfølgelig med på oppakkingen, og skrudde den ivrig sammen i samarbeid med mamma. Alle nødvendige skruer og en unbrakonøkkel fulgte med, så vi trengte ikke å gå ned i boden for å hente verktøy. En positiv start.

Kjøkkenhjelper kommer flatpakket og veier kun 5 kilo. Monteres enkelt, selv med en liten medhjelper.

Anna anbefalte at vi burde gå for en grå Kjøkkenhjelper, slik at den skulle stå i stil med flisene på kjøkkenet vårt. Dette ble veldig pent. Hjelperen ble plassert på enden av kjøkkenøya, og ble tatt i bruk av en trippende spent gutt i samme øyeblikk den ble satt ned. Det å få en helt egen plass på kjøkkenet var stor stas!

Populær hos mini

I uken som har gått siden vi fikk produktet i hus har guttungen gått opp og ned Kjøkkenhjelperen sikkert hundre ganger. Det er faktisk det første han gjør når han står opp. Mens vi lager frokost henter han et par lekebiler som han tar med seg opp i «tårnet», og kjører rundt på kjøkkenbenken mens vi prater om dagen. Hverdagene er litt mindre stressende nå som vi har en hyggeligere atmosfære rundt dagens første måltid.

Vi har lenge tenkt på at det kunne vært gøy å prøve en Kjøkkenhjelper, for poden vil jo uansett alltid være med å lage mat, koke pasta og brygge kaffe. Enten sittende på kjøkkenbenken (og vi må holde oss i umiddelbar nærhet og passe på) eller i armene våre. Når vi nå skal lage middag har vi armene fri, og sønnen vår kan faktisk bidra i matlagingen. Han får et skjærebrett og en barnekniv og får kutte grønnsaker (som han også kan spise litt av).

Det er vinn-vinn, han elsker å hjelpe til og være på samme sted som oss. Og vi elsker at han føler seg inkludert og hjelpsom.


Har du barn som skal starte i barnehagen er det lurt å forberede både deg og barnet god tid i forveien.


Flere bruksområder

Vi hadde forventet at Kjøkkenhjelperen kun kom til å stå ved kjøkkenbenken, men toåringen har sett flere bruksområder. Han står i tårnet ved middagsbordet, ved lekekjøkkenet sitt, og bruker det når han skal vaske hender. Han har til og med brukt det som bord.

En Kjøkkenhjelper veier kun rundt fem kilo, så den er enkel å flytte på. Samtidig tåler den en vekt på rundt 100 kilo, så sannsynligheten er stor for at den også tåler at mor eller far står på den for å nå opp til fløtemuggen på øverste hylle.

En fascinerende og sunn sideeffekt av at gutten vår nå står sammen med oss og lager mat er at han faktisk spiser mer grønnsaker. Han får kutte opp og legge i skåler, og sniker seg til en bit innimellom. Får han det servert på tallerken går det ofte ikke ned, men når han er i hyggelig lag og jobber med maten frister det tydeligvis mer.

Konklusjon

Vi elsker Kjøkkenhjelperen vår, og siden den passer for barn fra 1 til 5 år, er vi sikre på at den kommer til å bli flittig brukt i mange år fremover. Materialene er solide, fargene flotte og konseptet er supert. Med stilrent design og flere fargevalg, passer den godt inn i hjemmet. Kjøkkenhjelper har akkurat passe stort fotavtrykk, som gjør den både trygg og stødig, men absolutt ikke i veien. Av barnemøbler, er dette det eneste vi mener kan matche den klassiske Tripp-trapp-stolen i bruks- og nytteverdi.

Kjøkkenhjelper har blitt et kjærkomment møbel som både store og små setter stor pris på hver eneste dag. Vi kan trygt anbefale Kjøkkenhjelper som et kvalitetsprodukt til alle som har nysgjerrige og hjelpsomme smårollinger i heimen.

Produktet er gitt i gave, meningene er våre egne. Vi har ingen affiliateavtale med kjøkkenhjelper.no, og tjener ingenting dersom du kjøper via lenkene.

Del artikkelen med noen som trenger det!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Reddit

Camilla

Camilla

Hei! Jeg heter Camilla. Jeg er ikke en pappa, men en mamma til en gutt på tre år, og jeg synes det er viktig at pappaene føler seg mer inkludert i alt som har med graviditet og fødsel å gjøre. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål eller tips!
Hva syns du om Vi har testet Kjøkkenhjelper?

Tips oss på Facebook dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan også bruke kontaktskjemaet på siden.

Tips venner og bekjente om BliPappa.no, og følg oss på Facebook.

Nytt på siden

Nyeste artikler

Fra unnfangelse til fødsel skjer utviklingen av fosteret i rekordfart. FOTO: Shutterstock

Hvordan vokser babyen i magen?

Fra man finner ut at man venter barn er det veldig spennende å følge med på utviklingen der inne, og det skjer jo så fort! Fra to celler til et fungerende menneske på rundt 40 uker – så fascinerende!

Les mer

Rabattkoder

Se vår oversikt over butikker med rabattkoder for deg som finner butikken via BLIPAPPA.NO

FAQ

Spørsmål & Svar for nye pappaer

(kommer snart)

Vinn Valgfri Stokke® LIMAS™ bæresele

Trekning i juni, august og september.

Andre interessante artikler

Flere interessante artikler

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE