Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Gøy med vann. ILL.FOTO: Envato

Seks kule oppblåsbare badebasseng til hagen

Artikkelen inneholder annonselenker
Sommeren er endelig her, og hva er vel bedre enn å kjøle seg ned i et oppblåsbart basseng i hagen?

Vi har funnet seks oppblåsbare badebasseng og et overraskende billig rammebasseng som vi anbefaler.

Innhold i artikkelen:

Men med så mange alternativer der ute, kan det være vanskelig å velge det perfekte bassenget for familien din. 

Frykt ikke, vi har gjort jobben for deg! Vi har funnet de morsomste oppblåsbare bassengene på markedet, slik at du kan finne det perfekte stedet for barna (og deg) å plaske og leke denne sommeren. 

Fra små badebassenger for de minste til store familiebassenger med sklier og fontener, vi har funnet noe for enhver smak og budsjett.

Nesten alle bassengene vi anbefaler kommer fra de to markedsledende produsentene Intex og Bestway. Du kan lese mer om valg av merke på oppblåsbare badebasseng senere i artikkelen. 

Bassenget vi kjøpte til sommeren 2024

Vi har en gutt på fire, og en som nettopp fylte ett år.

I fjor brukte vi brukte vi et basseng fra Bestway med sklie, baller og dinosaurer – men i år måtte vi tenke annerledes. Vi kjøpte et badebasseng som begge guttene kan leke i.

Bassenget er produsert av Jilong og er formet som en tøff sjørøverskute, med oppblåsbart seil og papegøye!

Bassenget har også en skikkelig sprutekanon som kobles til hageslangen, perfekt for å avkjøle seg i sommervarmen 💦 (og begrense området som blir sprutet ned).

For de tøffeste piratene følger det med oppblåsbare sverd, så de kan forsvare skatten sin mot alle inntrengere! ⚔️ Med kikkerten kan de speide etter nye eventyr på horisonten. 🔭

Ikke affiliate-lenke: Vi er ikke betalt, og tjener ingenting, dersom du handler fra Jula.

Hos Jula finner du rimelige oppblåsbare badebasseng
FOTO: Jula.no

FOR DE MINSTE - Ville vesten i egen hage

Jollyroom har et utvalg av oppblåsbare badebasseng til de aller minste
FOTO: Jollyroom.no

Med Bestway Wild West lekesenter og plaskebasseng kan barna ri på oppblåsbar kjepphest, skli ned vannsklien og kaste hestesko på blink – akkurat som ekte cowboyer! 

Leken stimulerer fantasien og utvikler barnas koordinasjon, mens den innebygde vannsprederen i slangen sørger for ekstra moro og avkjøling! 🐍

Dette oppblåsbare lekesenteret er hele 2,64 x 1,88 meter stort, så her er det plass til mange små kåvbåjjs og -gørls! 🤠

Klar for en sommer i den ville vesten?

GIGANTISK - Oppblåsbar vannpark

Drømmer du om et tropisk vannland i hagen, uten stress og planlegging?

Med Bestway Splash Water Zone får du et gigantisk, oppblåsbart vannparadis på null komma niks!

Denne massive greia er egentlig et helt badeland i seg selv. Her er det hoppeslott, basseng, vannrutsjebane, klatrevegg, vannkanon og en vannbøtte som skaper ekstra moro. Perfekt for barn mellom 5 og 10 år som elsker å plaske, hoppe og skli!

Enkel å montere og klar til bruk på få minutter. Inviter venner og familie til sommerens beste bassengfest! 🎉

Et kjempemassivt lekeland - det nest største oppblåsbare badebasseng vi har sett i en norsk butikk
FOTO: Coolstuff.no

SMART: Men ikke spennende

Fra et veldig stort og morsomt basseng til et noe mindre – både fysisk mindre og mindre engasjerende. Når man skal velge oppblåsbare badebasseng til baby og småbarn er det litt andre prioriteringen man må ta – og dette bassenget innfrir på alle punkter.

Et lite babybasseng med tak .
FOTO: Jollyroom.no

Dette oppblåsbare badebassenget passer perfekt hvis du har små barn som skal introduseres for vannlek, eller ikke har noe særlig erfaring med vannlek.

Bassenget er formet som en båt, med fiffig motiver på utsiden, og et ratt med tutefunksjon helt foran. Det fungerer bra hvis barnet må distraheres litt for å bli i badebassenget (hvis barnet egentlig bare vil klatre ut).

I tillegg har bassenget et tak som gir skygge, noe som er veldig viktig når små barn skal være ute over tid. 

Vi har tidligere skrevet om farene med solen artikkelen vår om den beste appen for å finne ut om det er trygt å sole seg

FOR DE MINSTE: Et lekeland med vann

La barna utforske en forhistorisk verden full av spennende dinosaurer, mens de plasker og leker i dette fantastiske badebassenget fra Intex! Her er det så lite vann, at selv den med vannskrekk vil våge seg uti.

Intex Jurassic Eventyr har mange deler som kan tas ut og flyttes rundt på – altså superengasjeredne for de minste. Det følger med tre oppblåsbare dinosaurer, baller og en vulkan som man kan kaste baller i.

Med en lav vannstand og masse gøy tilbyr er det garantert timevis med moro og eventyr i vente! 

Laget av slitesterke materialer som tåler aktiv lek, og passer perfekt for barn fra 2 år og oppover (i følge produsenten), vi gønner på fra halvannet år.

FAMILIEBASSENG - plass til alle

Hvis du er som oss, og er litt misunnelig på at barna får holde på i vann, mens du må koke i en strandstol ved siden av – så er familiebasseng en perfekt løsning.

Familiebasseng fra Intex
FOTO: Intex / Coolstuff.no

Med Intex Family Lounge får du feriefølelsen hjemme! 

som oftest er oppblåsbare badebasseng enten for små til voksne, og større hagebasseng er for store til de minste – dette er den gyldne middelvei.

Plaskeplass til barna, avslappende sitteplasser med ryggstøtte for de voksne, og til og med koppholdere til favorittdrikkene. 🍹

Glem stresset med å pakke for strandtur – skap heller sommerminner hjemme med dette romslige bassenget som rommer hele familien

Hvis du har litt større barn, eller barn som trives godt i litt dypere vann er dette rammebassenget midt i blinken. Det var det rimeligste store rammebassenget vi fant.

Med en diameter på hele 366 cm og en høyde på 76 cm, er det rikelig med plass til både lekne barn og voksne som ønsker å kjøle seg ned på varme sommerdager.

På bare 30 minutter kan bassenget være klart til å fylles med vann, uten behov for verktøy. De solide stålstengene og det punkteringssikre materialet sørger for at bassenget tåler både lek og moro, sommer etter sommer. ☀️

Den medfølgende filterpumpen med Hydro Aeration® Technology sørger for krystallklart vann hele sesongen. 💧 Den effektive pumpen renser hele bassengvolumet på bare 3 timer, slik at du kan bruke tiden din på å nyte det forfriskende vannet, ikke å bekymre deg for renhold.

FOTO: Intex / Extra-leker.no

Intex vs Bestway?

Både Intex og Bestway er gode valg når det kommer til oppblåsbare bassenger. De tilbyr begge et bredt utvalg av produkter i ulike prisklasser, og begge har et godt rykte for kvalitet og holdbarhet.

Når du skal velge oppblåsbart badebasseng til hagen, så er det er ikke nevneverdige forskjeller mellom disse to produsentene.

Kort om Intex

Intex er et amerikansk selskap som har produsert oppblåsbare produkter siden 1964. De tilbyr et bredt utvalg av vanlige basseng og oppblåsbare badebasseng. Fra små barnebassenger til store familiebassenger, samt andre produkter som luftmadrasser, spa og båter.

Oppblåsbare badebasseng er populært for store og små. ILL.FOTO: Envato
Du bør kjøpe badebasseng fra norske forhandlere. ILL.FOTO: Envato

Kort om Bestway

Bestway er et kinesisk selskap som ble grunnlagt i 1994. De er en av verdens største produsenter av oppblåsbare produkter, og tilbyr et bredt utvalg av bassenger, båter og annet vannrelatert.

Kjøp badebasseng i Norge

Det er ikke noe fasitsvar på hvilket merke som er best. Begge merkene er markedsledende i Norge, og tilbyr gode produkter. Det viktigste er å velge oppblåsbare basseng som passer dine behov og budsjett. 

Så lenge det selges i Norge, er det et basseng overholder som overholder krav i forhold til giftstoffer, produksjon og kvalitet.

Artikkelen inneholder annonselenker
Hva syns du om Seks kule oppblåsbare badebasseng til hagen?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med artikler. Jeg står også for webutvikling, grafisk design og videoproduksjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE