Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Påskeegg til voksne. FOTO: Envato

Påskeegg til voksne

Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til coolstuff
Det er ikke bare kidsa som synes det er artig å få påskeegg. Kjenner du noen voksne som hadde blitt glad for en fin og påskete overraskelse?

Passer for alle

Hvem blir vel ikke glad for et velfylt pappegg med påskekyllinger på? Har Bestefar bursdag midt i påsken? Påskeegg. Skal du besøke svigers på hytta i påsken? Påskeegg. Har naboene passet katten din i ferien mens du var i Syden? Påskeegg. I påskeegg for voksne kan du putte alt mulig gøy og rart. Til en du kjenner godt kan du smelle til med noe ekstravagant, mens for eksempel klasseforstanderen til ungen din godt kan få et mer standard fyll.

Litt inspirasjon

Vi liker å inspirere og komme med forslag og tips. Så her kommer våre forslag til fyll i påskeegg for voksne. Alt under kommer fra Coolstuff.no.

Hvor mange klarer du?

Stable katter! Det er vanskeligere enn du tror, og et morsomt tidsfordriv for både voksne og barn. Perfekt for katteelskeren, men også alle andre. Prøv alle sammen og se hvem som klarer å stable flest. Dette spillet finnes forresten med hunder også, for de som liker det bedre.

Eat me

Personlige gaver slår aldri feil. Med et bilde av deg, barnebarn eller mottakerens hund blir denne påskete sjokkisen en høydare i påskeegget. Det er mange andre sjokolader å velge mellom her, men vi valgte å vise frem den mest påskete av dem.

Til gadget-elskeren

En robot som følger streken du tegner! Kan det blir artigere? Og virker det faktisk? Er dette noe som vil få folk til å utbryte «the future is now»? En morsom greie, som kan underholde en god stund. Denne er ganske liten og har plass i et middels stort påskeegg.

Nyttig

No more irriterende og vanskelige skruvinkler! Denne er jo kjempesmart, tar ikke mye plass, og er perfekt i et påskeegg til voksne. Denne burde egentlig alle ha i verktøyskrinet sitt, for den virker veldig anvendelig!

Litt inspirasjon

Uno har blitt en gøyal klassiker for hele familien, og er dere lei av den tradisjonelle kortstokken, kan dere heller ta en runde Uno på hytta. Passer for alle over ca. 7 år, og en runde tar ikke veldig lang tid (som noen spill faktisk gjør).

Afterski-sokk

Last opp ditt eget bilde, og design en sokk med bilde av deg på! Eller en kjendis, eller mottakeren selv! Noen vil kanskje synes det er litt rart å «tråkke på» barnebarna, men det er uansett en artig greie. Personlige gaver slår alltid an!

Får du det til?

Skal du gi påskeegg til en smarting? Dette er en fin nøtt å bryne seg på. Få minotaurus ut av labyrinten, og når du har greid det må du få han inn igjen! Ikke lett, ikke lett! Når mottakeren har greid det (hvis han gjør det da), må nesten du få prøve også.

Appelsinsmak!

Nam nam! Godt, søtt og friskt! Og i tillegg flott pakket inn. Denne kommer til å slå an, og kanskje du er så heldig at du får smake? Sjokolade og appelsin er superkombinasjonen, og også en perfekt påskesmak. Ta med påsan på skitur!

Hvis du er på utkikk etter påskeeggtips til baby, kan du få noen tips her.

Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til coolstuff
Hva syns du om Påskeegg til voksne?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Hei! Jeg heter Camilla. Jeg er ikke en pappa, men en mamma til en gutt på tre år, og jeg synes det er viktig at pappaene føler seg mer inkludert i alt som har med graviditet og fødsel å gjøre. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål eller tips!

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE