Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Tegningsramme fra Coolstuff.no. FOTO: BLIPAPPA.no

Anbefaling: Lil Davinci tegningsramme

Artikkelen inneholder annonselenker
En bilderamme med plass til opptil 50 tegninger er et av de beste kjøpene vi har gjort.

En stilig og funksjonell tegningsramme – altså en bilderamme hvor du enkelt kan legge inn barnetegninger – er den ultimate gave til småbarnsforeldre, besteforeldre eller ivrige tanter og onkler. Mange unger liker å tegne, og de liker å tegne MANGE tegninger! 

Noen av tegningene er så flotte at både voksne og barn ønsker å ramme de inn og henge de på veggen. Men hvor mange innrammede tegninger kan man ha på en vegg? Og ja, man kan bytte ut etter hvert, men dette er en tidkrevende prosess, som man ikke har tid til i en travel hverdag.

Løsningen er Lil Davinci tegningsrammesom du kan kjøpe hos Coolstuff.no

Denne bilderammen har plass til opptil 50 tegninger i A4-størrelse, og koster rundt 350-380 kroner.

Lil Davinci tegningsramme i to farger stående på et bord.
Rammene kan brukes både horisontalt og vertikalt. FOTO: Blipappa.no


Vil du ikke kjøpe ramme, men trenger en annen gave til en småbarnsforelder? Få litt tips her.


Har barnet tegnet et nytt kunstverk, åpner du enkelt rammen som en dør, og dytter på plass den nye tegningen over den gamle. Synes barnet det er dumt at den forrige tegningen blir skjult, kan dere bli enige om å veksle litt på hvilken som skal vises frem. For det er veldig enkelt å ta de ut og bytte plassering.

Eller dere kan gjøre som oss, kjøpe flere rammer. Det er jo greit å flere rammer i tilfelle det blir flere barn etter hvert.

For å montere Lil Davinci tegningsramme på vegg skrur du opp den medfølgende braketten med to skruer. FOTO: Blipappa
For å montere tegningsrammen på vegg skrur du opp den medfølgende braketten med to skruer. FOTO: Blipappa

Heng tegninger på vegg eller sett de på hylla

På tross av at det høres ut som en gimmick at en ramme kan holde på 50 tegninger, så har disse rammene overraskende god byggkvalitet og meget funksjonell design. At vinduet er laget av glass løfter kvalitetsfølelsen, og gir litt kunstverk-følelse over tegningen.

Skjult i rammen finner du en plastpinne som kan enkelt vippes ut med fingeren eller en gaffel. Denne pinnen passer inn i et hull på baksiden, slik at den kan stå oppreist på et bord eller en hylle. Fungerer både vannrett og vertikalt.

Skjult i rammen til Lil Davinci tegningsramme er et støtteben.
Det medfølgende støttebeinet brukes for å sette rammen opp på en bord eller i en hylle. FOTO: Blipappa.no
Låsen til Lil Davinci tegningsramme betjenes enkelt med en hånd.
Låsen er enkel å betjene med en hånd. Tegningene holdes på plass av plastkanter i hjørnene og flere steder langs kanten. FOTO: Blipappa.no

Da Vinci tegningsramme kan henges på veggen som et vanlig bilde, og det gjøres med en medfølgende brakett. Denne platen skrus inn i veggen med to skruer, og deretter vipper du på bildet.  Det er enkelt å sette inn nye tegninger selv når rammen henger på veggen.

Hvis rammen er full av tegninger kan det være lurt å ta den ned når du skal sette inn en en ny tegning, for tyngden gjør at rammen vil svinge til venstre når du åpner døren.

Lil Davinci tegningsramme i to farger stående på et bord.
Rammene kan brukes både horisontalt og vertikalt. FOTO: Blipappa.no

Super gave

Vi har hatt to stk. Lil Davinci tegningsrammer i flere år (ingen spons, kjøpt dem selv), og både vi og sønnen vår er strålende fornøyd. Familiens lille kunstner får vist frem sine mesterverk, noe han synes er stor stas. 

Vi har gitt disse rammene i gaver til besteforeldre og småbarnsforeldre vi kjenner, og det er en svært populær presang! I begge husstander blir rammene flittig brukt når guttungen er på besøk.

Rammene finnes i tre forskjellige farger hos Coolstuff.no – hvit, svart og eik. 

De passer til A4-ark, og kan henges opp både stående og liggende. 

Vi anbefaler denne tegningsrammen til både eget hjem, og i gave til besteforeldre eller venner med barn. Et morsomt kjøp som kan gis uansett hvor gamle barna er!

Vil du ikke kjøpe ramme, men trenger en annen gave til en småbarnsforelder? Få litt tips her.

Artikkelen kan inneholde annonselenker
Hva syns du om Anbefaling: Lil Davinci tegningsramme?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Hei! Jeg heter Camilla. Jeg er ikke en pappa, men en mamma til en gutt på tre år, og jeg synes det er viktig at pappaene føler seg mer inkludert i alt som har med graviditet og fødsel å gjøre. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål eller tips!

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE