Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
FOTO: Stormberg.no

TEST: Stormberg barnehagepakke – er det noe å spare?

Artikkelen inneholder annonselenker
Stormberg har et utvalg av rimelige barnehagepakker der du får regnklær, votter og mellomlag. Vi har sjekket hvor mye du sparer på å kjøpe klær i pakkeløsning.

Innhold i artikkelen:

Barnehagestart betyr nye innkjøp. Med både vogn, matbokser og klær så blir det fort dyrt. Heldigvis har en av Norges rimeligste turklærprodusenter en ganske rimelig barnehagepakke der du får alt du trenger av bekledning til barnehagestarten. 

Meninger og vurderinger er våre egne, og vi har ikke mottatt noe fra Stormberg eller andre for å skrive artikkelen. Annonsørinnholdet er affiliate-lenker gjennom Adtraction AS.

 

Det bør noen fordeler med å kjøpe en barnehagepakke, altså klær til barnehagen, kontra å kjøpe klærne separat.

Hvor mye sparer man på å kjøpe klærne samlet?

Vi har sammenlignet prisene på de ulike plaggene som inngår i Tyssdal barnehagepakke fra Stormberg, mot hva det koster hvis du skulle kjøpt varene separat fra Stormberg sine nettsider.

Vi har sammenlignet prisene på de ulike plaggene som inngår i Tyssdal barnehagepakke fra Stormberg, mot hva det koster hvis du skulle kjøpt varene separat fra Stormberg sine nettsider.

Vi har også lagt til prisene på tilsvarende plagg fra andre merker i vår vurdering.

I barnehagepakken Tyssdal inngår ti forskjellig deler. De store plaggene er: Kjeledress, regnjakke, regnbukse, og to mellomlagsplagg i fleece – bukse og genser. I tillegg følger det med en hals, et par sokker, et par regnvotter og en lue. Den siste tingen som følger med er en gympose til oppbevaring.

PS: Stormberg har tilbud på barnehagepakkene fram til 29. juni, så det kan lønne seg å handle før sommeren.

Se oversikt over alle barnehagepakkene på Stormberg.no

Stormberg Barnehagepakke - er den verdt pengene?
Tyssdal barnehagepakke. FOTO: Stormberg.no

Prisammenligning barnehagepakke vs. kjøpt løst

Totalprisen for Tyssdal barnehagepakke er 1.499,- på tilbud og 1.999,- hvis den selges til ordinær pris. Vi har sammenlignet med prisene for å kjøpe klærne fra Stormberg uten pakkeløsning. I tillegg har vi sammenlignet med tilsvarende klær fra andre produsenter. Tilsvarende betyr at f.eks. har regnjakken omtrent samme vannbestandighet.

Prisene er hentet fra nettet 31. mai 2024, og var korrekte per denne datoen. Tilbudspriser er indikert med rødt. Vi har ikke inkludert gymposen, for den er strengt tatt bare reklame for Stormberg, og noe man ofte får gratis på arrangementer eller lignende.

Plagg

Kjøpt separat

Annet merke

Kjeledress
Vannbestandig 5000 mm vannsøyle

899,-
Tyssdal barnehagedress selges ikke separat lengre.

Se produkt

899,-

K Steinvik parkdress fra Skogstad Sport

Regnjakke
Vannbestandig 10 000 mm vannsøyle

399,-

Regnbukse

Vannbestandig 10 000 mm vannsøyle

399,-

Fleecegenser

165g fleece

149,-

199,-

199,-

Fongen sett med genser og bukse i fleece.

Fleecebukse

165g fleece

149,-

199,-

Fra Skogstad Sport. 160g fleece.

Hals

99,-

149,-

119,-

Reksjå hals i merinoull fra Skogstad Sport

Regnvotter

Vannbestandig 6 000 mm vannsøyle

199,-

149,-

10 000 mm vannsøyle

Lue

165g fleece

79,-

149,-

99,-

Koli lue fra Skogstad Sport

Sokker

Stretchgarn og ullfrotté

99,-

159,-

68% merinoull. Prisen er for en 3.pk.

TOTALT PAKKE:

1 499,-

1 999,-

TOTALT SEPARAT:

2 471,-

2 691,-

ANDRE MERKER:

1 993,-

Å kjøpe Tyssdal barnehagepakke kan gi en besparelse på opp mot 1.000 kroner, kontra å kjøpe plaggene hver for seg fra Stormberg. 

Hvis du derimot kjøper klærne fra andre merker vil du kunne spare på det dersom du handler etter gode tilbud. I vårt eksempel bruker vi Skogstad Sport og Polarn O. Pyret, som begge leverer kvalitetsklær til barn.

Stormberg Tyssdal

Allikevel er det ganske nice å kunne kjøpe alt på ett sted. Spesielt hvis man ikke liker å fly i butikker og lete etter tilbud. Tyssdal barnehagepakke er en pakke med alt barnet ditt trenger til barnehagen, så da sparer du litt leting.

Tyssdal Barnehagepakke i fargen antler.

Barnehagepakke i fargen Antler

Stormberg har et fokus på at klærne skal være lette og komfortable og gi god bevegelsesfrihet, noe som er viktig når man hopper, løper, faller og leker i barnehagen.

I følge nettsidene til Stormberg er barnehagepakken kun tilgjengelig på nett, og ikke i butikk. 

Under har vi lenket til de forskjellige versjonene av barnehagepakken. Den eneste forskjellen mellom disse er fargene, så da er det bare opp til deg hva du liker best.

Stormberg tilbyr fri frakt hvis du bruker mer enn 1.200,-, også har du 100 dagers åpent kjøp.

Barnehagepakke i fargen Griffin/Ebony

Barnehagepakke i fargen Griffin/Ebony

Tyssdal barnehagepakke i fargen Dress blue

Barnehagepakke i fargen Dress blue

Hvis du heller vil sette kjøpe barnehageklærne separat, kan vi anbefale å ta turen innom Polarn O. Pyret sine nettsider, der finner du mange tøffe klær med god kvalitet, til en ikke så altfor stiv pris.

Se også artikkelen som Barnehage.no har skrevet for oss med tips til en god oppstart i barnehagen. Barnehage.no er et fagblad som gis ut av Private Barnehagers Landsforbund.

Artikkelen kan inneholde annonselenker
Hva syns du om TEST: Stormberg barnehagepakke – er det noe å spare??

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med artikler. Jeg står også for webutvikling, grafisk design og videoproduksjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE