Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Gaver med navn, bilde eller annen unik personalisering er skikkelig kult å få. ILL.FOTO: Envato

LISTE: Personlige gaver som du kan kjøpe i dag

Artikkelen inneholder annonselenker
Sokker med bilde av ansikt, babypledd med navn eller en kopp med bilder av barna. Her er våre favoritter når det gjelder personlige gaver.

Personlige gaver er både gøy å få, og gøy å gi. Tenk deg forskjellen på å pakke opp en gave med generiske sokker, kontra en gave med sokker med bilde av deg selv eller hunden din på. Her har vi samlet gavetips med ymse forskjellig som passer til både utdrikningslag, bursdager eller andre feiringer.

Her kommer ti kule forslag med personlig tilpassede gaver i tilfeldig rekkefølge.

Innhold i artikkelen:

Så glad blir man for sokker med bilde av seg selv på, og andre personlige gaver. ILL.FOTO: Envato
Så glad blir man for sokker med bilde av seg selv på. ILL.FOTO: Envato

Kopp med navn eller bilde

En av våre favoritter er kopp med bilde. En av mange kule personlige gaver du finner i denne listen.
SKJERMSKUDD: Coolstuff.no

Vår favoritt er uten tvil kopper med personlig motiv. På tross av at man ofte har altfor mange kopper. Det er jo alltid bare noen få kopper man faktisk har i rotasjon mellom stuebord og oppvaskmaskin, sånn i hverdagen. En kopp med personlig motiv vil garantert være en kopp som blir brukt. Det viktigste er ikke at du lager en fin kopp, men en morsom kopp!

En kopp fylt med fjes på utsiden, og glede inni.
SKJERMSKUDD: Coolstuff.no

Coolstuff har en del forskjellige motiver, og det er mye å velge i.

Å legge inn ditt eget bilde er veldig enkelt, og vi kommer tilbake til hvordan dette foregår i avsnittet om personlige sokker. Her har vi lenket opp to av våre favoritter.

Pledd med navn

Nybakte foreldre, i hvert fall førstegangsforeldre er veldig opptatt av at ungen skal ha det beste. Hvorfor ikke gi et babypledd med navnet til ungen på? Det passer bra både hjemme og senere ved barnehagestart. På småbarnsavdelingen sover barna en dupp midt på dagen, og da er det kult å ha et pledd som ikke behøver navnelapp.

Personlige gaver behøver ikke å inneholde foto, men også tilpasning med navn er veldig stas for mottakeren.

Folieballong med bilde

Hos Partyking.no kan du lage din egen folieballong med bilde. Når det gjelder personlige gaver, er kanskje dette den gaven som skaper mest oppstuss. 

Folie, altså materialet ballongen er laget av, holder bedre enn vanlige lateks(?)ballonger. Det er en glossy metallisk overflate, og ballongen lar seg fylle med enten luft eller helium.

En spesialtilpasset folieballong med bilde vil være pølsa i rosinen i alt fra bursdager og dåp, til bryllup eller andre høytider. Muligens ikke i begravelser. Kanskje til og med i en babyshower eller i et utdrikningslag?

 

Det hadde jo vært stas med en flyvende heliumballong med et fælt bilde av bruden eller brudgommen, som vedkommende må drasse med seg rundt på byen en hel kveld.

Sokker med kule motiver

Sokker er en vanlig gave, hvorfor ikke gjøre den personlig. Kanskje den morsomste av slike personlige gaver.
Sokker er en vanlig gave, hvorfor ikke gjøre den personlig. FOTO: Coolstuff.no

Sokker med ansikt er en morsomt tullegave som man faktisk har bruk for. Hos Coolstuff.no har de en bråte med ulike motiver og mønstre. Blant annet kan du lage sokker hvor du setter inn et hode fra et av dine egne bilder på en Superman-kropp, eller andre spenstige bakgrunner. Vår favoritt er den du ser over her – nemlig at hele sokken dekkes med et mønster av ansiktet du ønsker. 

Sokker med bilde av ansikt er både morsomt å gi, og morsomt å få. Kule personlige gaver til føttene.
Sokker i sandaler er lov når sokkene har bilde av deg selv. FOTO: Coolstuff.no

Å lage sokker hos Coolstuff.no er utrolig enkelt. Du laster opp bildet du ønsker å bruke rett fra telefonen din, og gjennom datamagi finner systemet automatisk ansikter i bildet. Vi testet da vi bestilte personlig kopp, og da klarte systemet å kjenne igjen to forskjellige ansikter. Når systemet har kjent igjen et ansikt kan du selv velge størrelse på hodet. Enkelt, raskt og morsomt å lage!

Vi har ikke testet holdbarheten til sokkene, men kvaliteten virker helt ok. Sokkene virker litt glatte. Ikke slik at du blir Bambi-på-glattisen, men det er verdt å huske på dersom gavemottaker har lett for å skli i sokkelesten. (Som vår fireåring).

De fleste sokkene hos Coolstuff.no finnes i størrelser fra 36 opp til 47, med andre ord noe for både barn og storfotete voksne.

Design ditt eget kakebilde

Er du lei av å lage den samme kaken eller pavlovaen hver gang det er bursdag eller en annen feiring.  Sprit opp kakebakingen med å legge et spenstig kakebilde på toppen. Da gir du Toro-kaken din egen personlige swing (swung?), og gi ordentlig 

Hos Partyking.no kan du lage et kakebilde, hvor du laster opp et bilde fra mobilen, og tilpasser med malene som ligger inne systemet til Partyking.no. 

Selve bildet er rundt, og måler 19 cm i diameter. Det printes med spiselig blekk, og kan holde seg i kjøleskapet opptil én måned før bruk. 

Morsomt til bursdag, babyshower eller andre feiringer. Kaken med dette lokke vil garantert vekke oppmerksomhet på kakebordet!

Hvis du følger lenken til Partyking.no over, finner du både bestillingssiden, mer info, og kan du la deg inspirere av de mange bildene av kakelokk som forskjellige kunder har laget.

Personlige gaver kan også være spiselige. Her er et spiselig kakebilde fra Partyking.no
SKJERMSKUDD: Partyking.no

Design ditt eget forkle

Om gavemottakeren liker å kokkelere, eller burde lære seg å lage noe mer enn toast, så er et forkle en gave som kan inspirere (eller tvinge) mottakeren til å være litt mer aktiv på kjøkkenet.

Grillforkle med ansikter - en kul gave til han eller hun som skal grille mye i sommer. Personlige gaver til kjøkkensjefen eller grillkongen/dronningen.
Forkle med ansikter er helt nytt hos Coolstuff.no. FOTO: Coolstuff.no

Det behøver jo nødvendigvis ikke være bilde av «kokken» selv, men motiver som kjæledyr, barn eller motorsykkelen er også artige valg når man skal lage et morsomt forkle. Husk at et forkle nødvendigvis ikke trenger å brukes på kjøkkenet – grillen er også et sted som kan bli flittig brukt nå i sommer.

Av de tre forslagene vi har lenket under her, så er det kun på de to siste du kan tilpasse med eget bilde. De andre kan du tilpasse med navn eller tekst.

Katt- eller hundepledd med bilde

Hundepledd med bilde av hunden på. Personlig gave til kjæledyr er vel egentlig mest til eieren?
SKJERMSKUDD: Coolstuff.no

Kattemennske eller hundemenneske? Det har ingenting å si – for det er uansett gøy å kjøpe stæsj til den firbente. Hvorfor ikke pynte opp hundesengen med et bilde av eieren selv. Passer godt hjemme og som teppe i bilen, buret eller når dere er ute på tur.

Det er også litt spennende å som hunden reagerer på bilde av seg selv, spesielt når det kommer i form av motiv på et pledd.

Hunder og sommervarme kan være en dårlig kombinasjon, og hvis du fukter teppet kan det hjelpe som en beskyttelse mot de verste temperaturene i sommer.

Kattepleddet er også rimelig stilig. Last opp bilde fra mobilen, så ordner Coolstuff alt med kattefjes-gjenkjenning og viser deg et forslag før du lander en endelig bestilling.

Du kan velge mellom flere farger, så selv om hunden eller katten sikkert ikke kan se alle fargene, får i hvert fall du glede av det. Personlige gaver til kjæledyr, er vel egentlig mest til eieren?

Jeg kommer nok på mer å skrive her etter hvert.

SKJERMSKUDD: Coolstuff.no

Puslespill med bilde

SKJERMSKUDD: Coolstuff.no

Dette er kanskje ikke på listen over personlige gaver til svigermor. Eller kanskje dette puslspillet er akkurat midt i blinken? 

Et kult puslespill med hjerteform er sikkert lurt å ha på lager til bursdag, jul eller Valentinsdagen. Sånn hvis du glemmer å kjøpe blomster til samboern.

Du kan jo også gi det til din mor, fra samboer. (Husk å skrive til verdens beste svigermor på kortet). Det beste er å gi gaver man ikke er klar over at man gir. Tror jeg, for vi har ikke prøvd å gjøre dette eksperimentet i praksis.

Barnebok om barnet

Mange valgmuligheter. Skjermskudd fra minbestebok.no
Mange valgmuligheter. SKJERMSKUDD: minbestebok.no

En av de mest populære bøkene vi fikk til navnefesten har vært en personalisert barnebok hvor sønnen vår har hovedrollen. Når du bestiller disse barnebøkene kan du tilpasse både barnets navn og utseende, samt en rekke andre ting avhengig av hvilken bok du bestiller.

Vi fikk en bok som handler om at barnet besøker en bondegård, og da var også foreldrenes navn og utseende tilpasset. I tillegg var bostedstedet vårt nevnt i historien. Disse bøkene er virkelig personlige gaver som blir satt pris på av både voksen og barn.

Selve formatet på bøkene er slik at de enkle å holde under høytlesning, og det er rikelig med tegninger som gjør det spennende å følge med underveis i lesningen.

Artikkelen kan inneholde annonselenker
Hva syns du om LISTE: Personlige gaver som du kan kjøpe i dag?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Hei! Mitt navn er Gilbert! Jeg brenner for at fedre skal bli sett, hørt og tatt på alvor. På BliPappa.no bidrar jeg med artikler. Jeg står også for webutvikling, grafisk design og videoproduksjon. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE