Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
Sett navnelapp i eller på alt du ikke vil miste.

Hvilke navnelapper er best?

Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til Merkmini.no
Hva er vitsen med navnelapper? Hvorfor er det lurt å merke barnas ting? Hvordan lager man en navnelapp, og hvor bør man kjøpe navnelappene? Under får du alle svar.

Hva er navnelapper?

Navnelapper er små lapper som festes på klær, matbokser, drikkeflasker, i bager, sekker, skøyter eller annet utstyr. Man kan få navnelapper som kan klistres på glatte overflater, eller som kan strykes på. Det sistnevnte er ofte nyttig hvis man skal merke hjemmestrikkede sokker og gensere for eksempel, som ikke har noen glatte merkelapper å feste klistre- navnelappene på.

Navnelapper på leker kan være lurt på ha-med-dag eller reise. De beste navnelappene tåler også oppvaskmaskin.

Hvorfor navnelapper?

For å unngå å miste klær og annet utstyr, er det kjempelurt å merke dem med navn og telefonnummer. Nesten alle barn i barnehagen og barneskolen har slike merkelapper festet på både klær, ski og matbokser. Dette gjør at det unngår å havne i glemmekassa eller blir med noen andre barn hjem. Finner man et par gjenglemte votter, med navnelapp og telefonnummer inni, vil de fleste kontakte eieren av vottene for å kunne gjenforene vott med eier. Finner man votter uten navn og nummer inni, er det ikke så mye å gjøre annet enn å la de ligge.

Det er ikke lett å finne svaret på hvilke navnelapper er best, men merkmini.no er en god utfordrer i alle fall.

Merkmini.no

Merkmini.no er en norsk leverandør av navnelapper, og som navnet tilsier bør man merke mini med både navn og telefonnummer. Det er både kjedelig og dyrt å miste klær og annet utstyr, og å merke tingene til barna dine er en billig forsikring mot unødvendige utgifter.

Noe som er enda viktigere enn å finne igjen gjenglemte eller mistede ting, er å finne igjen barnet ditt. Det hender jo at barn og foreldre kommer bort fra hverandre, og det er veldig, veldig skremmende for alle. Vi har lært vår fireåring følgende: Kommer du bort fra mamma og pappa kan du vise navnelappen i jakka di til en voksen, og be de ringe nummeret som står der. Så finner vi hverandre igjen.

WOW! Bruker du koden blipappa20 får du 20% på navnelapper fra Merkmini.no (i tillegg til mengderabatt, se siste avsnitt)!

Hvordan lager man navnelappene?

Hos Merkmini.no kan du designe dine egne merkelapper, slik at de passer dine barn best mulig. Det er gøy å designe lapper hos Merkmini.no, fordi du har så mange designmuligheter. Du kan velge et lite bilde, som blir plassert til høyre på merkelappen.

Her kan du velge i temaer som natur, verdensrommet, dinosaurer, søte dyr, eller prinsesser. Bakgrunnsfargen kan også endres. Du kan få samme farge på hele bakgrunnen, eller få den horisontal- eller vertikaldelt i to forskjellige farger. Skrifttypen og fargen på teksten kan også endres. Dette gjør at du kan designe en navnelapp som passer med barnas interesser og favorittfarger.

De beste navnelappene har plass til både fornavn, etternavn og telefonnummer.

Hvorfor Merkmini.no?

Hos merkmini.no får du ett ark med 120 navnelapper for 159 kr. Kjøper du to ark med navnelapper (tro oss, du kommer til å trenge maaange lapper i løpet av årene barna går i barnehage og barneskole), får du en reduksjon i prisen slik at hvert ark koster 129 kr. I tillegg til det får du 20% avslag dersom du bruker koden blipappa20! Dette er en super deal, og du får ikke navnelapper av denne kvaliteten til en så god pris noe annet sted. Ikke vent – design dine navnelapper idag!

Gå til merkmini.no

Les også: Barnehagenett har skrevet en artikkel for oss med tips til en god oppstart i barnehagen.

Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til Merkmini.no
Hva syns du om Hvilke navnelapper er best??

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Hei! Jeg heter Camilla. Jeg er ikke en pappa, men en mamma til en gutt på tre år, og jeg synes det er viktig at pappaene føler seg mer inkludert i alt som har med graviditet og fødsel å gjøre. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål eller tips!

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE