Ensom i pappaperm? Sjekk ut Barseltreffappen.no

Søk
Close this search box.
En Ergobaby Omni 360 er vår anbefaling til bæresele til baby. FOTO: Envato

Anbefaling bæresele: Ergobaby Omni 360

Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til Jollyroom
En bæresele er for mange redningen i en travel hverdag med mange gjøremål og barn som trenger mye nærhet. Vi forteller om vår favorittsele her.

Aller først bør vi kanskje starte med: Hva er bæresele?

En bæresele er et seleutstyr som brukes til å bære babyer eller småbarn.
Den består vanligvis av stropper og spenner som gjør at foreldrene kan feste barnet til kroppen sin på en sikker og behagelig måte. Bæreseler kommer i ulike design og stiler, inkludert ergonomiske seler som fordeler vekten jevnt over brukerens kropp for å redusere belastningen.

Hvorfor bruke bæresele?

Det er ikke alle som bruker bæresele veldig aktivt, og med vårt første barn brukte vi det veldig lite. Først da han var rundt 8 måneder brukte vi selen hvis vi for eksempel skulle ut en tur på butikken. Vi hadde den også med under vogna på tur i tilfelle sønnen vår våknet når vi var langt hjemmefra. Men bare på sommeren.
Nå, med vårt andre barn, er det ikke en dag som går uten at han har vært i selen. Nesten fra fødselen av har han hengt på magen til mamma eller pappa, mens de har fulgt storebror i barnehagen, gått ut for å hente posten, laget middag, vært med på forestillinger i barnehagen, eller andre ting der det har vært vanskelig å bruke vogn. Det er mye enklere og tryggere i disse tilfellene å bruke bæresele enn å bare bære i armene.

Greit å kunne bruke Ergobaby Omni bæreselen på tur! FOTO: Envato

 

Ergobaby Omni 360

Nå, når lillebror er ti måneder, sover han to lurer om dagen. Som oftest skjer minst en av de i bæreselen mens mamma eller pappa jobber, vasker klær, eller rydder. Bæreselen vi har brukt, og som vi vil anbefale alle som har barn eller skal få barn, er Ergobaby Omni 360. Vi er ikke sponset, men har kjøpt selen selv, og den er virkelig, virkelig et godt kjøp! Vi bruker den hver dag. Den ligger under vogna på alle trilleturer, er med i bilen på alle kjøreturer, og ser like fresh ut nå som da vi kjøpte den.

Den justeres veldig enkelt om mellom mamma og pappa, og belaster ikke skuldrene i særlig grad, da den har en stram midjestropp. Barnet kan sitte både forovervendt og bakovervendt i selen, og dette er supert. Babyen sover godt innover mot kroppen til foreldrene, og i våken tilstand er det kjempespennende for Lillemann å se utover mot verden. Vi har varianten som heter Cool Breeze, som er luftigere enn andre varianter, og det er veldig greit på varme sommerdager.

Cool Air-versjonen
Ergobaby Omni 360 Cool Air Bæresele, Svart -  Bæreseler - Bomull image

Ergobaby Omni 360 Cool Air Bæresele, Svart – Bæreseler – Bomull

1 495,00 kr

Selges avJollyroom

Fordeler med selen

Selen kan brukes fra fødsel av, og opp til barnet er rundt 20 kg, eller 3/ 4 år. (Vi har faktisk prøvd den på vår fireåring. Det går, men er veldig rart.) I selen får barnet den såkalte M-formen på beina, som er anbefalt for babyer som bæres i sittende stilling. Det medfølgende regntrekket/solbeskyttelsen er også veldig kjekk, selv om vi aldri har husket på å bruke den selv.
Prisen er ikke spesielt høyere enn andre ergonomiske seler, og skal du for eksempel bruke den på flere barn, blir den raskt verdt prisen. Dessuten har Ergobaby Omni 360 vunnet flere best-i-tester. Blant annet på grunnlag av at den er hoftevennlig. Vi elsker vår bæresele, og går som regel ingen steder uten den.

Les mer om vår favorittbæresele Ergobaby Omni 360 hos Jollyroom!

Lenken over er en affiliate-lenke. Det betyr ikke noe for deg, kun at blipappa.no kan få noen prosenter av et eventuelt kjøp du gjør hos Jollyroom. 

Artikkelen inneholder reklame gjennom annonselenker til Jollyroom
Hva syns du om Anbefaling bæresele: Ergobaby Omni 360?

Tips oss dersom du savner info eller har temaer du vil at vi skal skrive om. Du kan kontakte oss på post@blipappa.no og på Instagram @blipappa.

Hei! Jeg heter Camilla. Jeg er ikke en pappa, men en mamma til en gutt på tre år, og jeg synes det er viktig at pappaene føler seg mer inkludert i alt som har med graviditet og fødsel å gjøre. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har noen spørsmål eller tips!

BLI MED!

BliPappa.no er en ressursportal som tar sikte på å inkludere menn i graviditet, fødsel og småbarnstiden. Har du egne erfaringer, tips eller ønsker? Ta kontakt med oss!

Følg oss på Instagram @blipappa for å få med deg konkurranser, giveaways og gode artikler for alle nye pappaer (og mammaer)!

Gavetips

Se gavetips til småbarnsforeldre, barn og gravide.

SUPERTILBUD

Noen få ganger i året (eller når vi har fått et skikkelig bra tilbud) sender vi ut varsler om konkurranser, giveaways og supertilbud fra våre affiliate-partnere.

Partnere

VINN BADEBALL HVER DAG

HVER DAG I HELE JULI trekker vi en ny Facebook-følger som får en kul badeball i posten!

MELD DEG PÅ NYHETSBREV

Vinn valgfri STOKKE® LIMAS™ BÆRESELE